brko asi si to musis zistit sam. tu ti tazko niekto poradi ked kazdy je z dakeho ineho mesta. asi pojdes tazko kupovat do ba ak by boli tehly o neviem kolko lacnejsie
urbanovci - 27. feb o 11:37
Ahojte nevedel by mi niekto poradit co sa týka stavebného materiálu ako je napr.:Itong,Ipor.tehly,hranoly na strechu. Som z Košic a zhánam cim lacnejsie moze byt aj sirsie okolie Kosic.Ak sa da zohnat niekde aj bez blockov. Aleco sa viac oplati material z Polska alebo Madarska.Potrebujem material na stavbu podkrovia. Diky
ferka511 - 3. mar o 17:19
V okolí Bratislavy by som Ti vedela poradiť firma Kosmea stavebniny dávajú až 30 % zľavu na materiál.
ups - 3. mar o 19:31
zakladateľovi témy, to asi moc nepomohlo, ale vďaka za tip, ferka. ešte nejaké dobré (lacné ) stavebniny pri BA smerom na dunajskú stredu nie sú? akurát sa chystáme obehávať stavebniny a overené tipy by sa zišli
macka23 - 3. mar o 20:49
no veru...v okoli galanty? tiez by sa nam hodilo
Ja to riesim cez ..... http://www.aaadopyt.sk/
Proste napises, co potrebujes a ozve sa ti naozaj dost firiem .... Mozes si vyberat.
Cim viac nakupis tym dostanes lepsiu zlavu.
Ak poznas niekoho dalsieho, co sucasne stavia ... vyuzite toho a nakupte spolocne.
Poznam pripad, kedy sa zdruzili 3 stavitelia ..... nakupovali vo velkom a za super cenu . KOSICE - Kavecany
Od jedneho z nich som kupoval ITONG ..(kupil viac, lebo to bolo lacne)... Este na tom zarobil a ja som mal cenu skoro polovicnu.