@pistikus šak práve za to, že tam je železo sa stalo toto 😄
@dezidertocka treba to zamazať, tak by to neťahalo vlhkosť vzdušnú a nebol prístup vzduchu. Ale ak je takto po celom obvode tak jeho pevnosť bude na minime, keď je to len na kúsku tak ok.
Aj ten robertko na tuškové baterky by to lepšie uvibroval...😄 Odporúčam každý roxor streknúť bezoplachovým odhrdzovačom,aby hrdza zreagovala a potom zatrieť stavebným lepidlom ...
@gashtaan jaaj sorrka, používam staru verziu a tam vidno iba zle zvibrované, po prepnutí na novu som si zvacsil obrazky a vidno tam zelezo.
Treba to nejako ošetriť, aby sa zamedzilo prisunu vsdušnej vlhkosti. Ale fušerina to je.
Oči mam ok.
😛
@dezidertocka no ja by som za toto určite nezaplatil plnú sumu...toto je jednoducho rýchla a odfláknutá robota nechcelo sa im očividne nič...len rýchlo to zbuchat a ísť domov...stačilo párkrát pošťuchať s roxorom alebo palicou a bolo by to o moc lepšie...my sme robili tak a betón po odšalovaní bol ukážkový
ako tak citam, ze "drzat to bude", babrat sa si zelezom do venca sa zda snad ta najotravnejsia a zaroven najzbytocnejsia robota na stavbe, lebo pokial to vyzera ako na fotkach vsade, je tam to zelezo nie ze zbytocne, ale dokonca na skodu. Ja by som sa na taketo nieco radsej pytal statika nez na MS, tu nikto netusi ake tlaky budu na tento "veniec" vyvyjane strechou a podobne...