Prosím vás akú cenu ste mali za tento ytong? Cital som staré diskusie ešte z 2014-2015teho niektorí pisali že cena 3.2-3.8 s DPH tak neviem ci tak to išlo hore ale ja som dostal už cenovú ponuku od 6 tích stavebných firiem a minimálna cena za tento ytong p2-400 300mm bola 4.18€ s DPH
Treba osloviť stavebniny nie stavebné firmy.
Bežná dnešná prax stavebných foriem je že k cene práce si ešte čo to prihodia aj k cene materiálu. K celkovej cene je tiež nezanedbateľná položka doprava a vykládka preto je dobre koordinovať dodávku tehál keď máte na pozemku báger ktorý vie vyložiť dodávku tehál.
Cena 3,80,-€/ks http://www.onlinestavebniny.sk/staveb...
@adiso Neviem ja som staval z VPC hore som dal link na cenu 3,80 €/ks ale odporúčam vybrať si z blízkych stavebnín jedného a skúsiť sa z ním dohodnúť že ak Vám dá rozumné ceny budete brať čo sa dá od neho počas celej doby stavby.
@tom329 no mne viac ako 37% nedal nikto z cenníkov ej ceny 5.50€ na tu 300mm... Sa mi zdá až neuveriteľné keď som tu cital tie príspevky ako niekto kúpil za 3.50€ s DPH... Potrebujem dokopy 26 paliet tejto 30tky a potom prieckovky. A kde si bral od koho?