Ahoj. Kolko vas prosim vysla praca za m3 murovania porobetonu /napr. ytong 300mm/?.
Je 30e/m3 v poriadku za obvodove a nosne steny?
8e/m2 za priecovky 125mm?
Dik za odpovede so skusenosti ;)
katka
@dobryden1985 myslím, že cena za priečky je v pohode, ja platím 7,50€/m2 (ceny sa pohybujú okolo 8€), ale obvodové/nosné murivo by sa dalo aj lacnejšie, ja som platil 27€/m3
@sonau nie,práveže normálni slušní chlapi. A stávali teraz susede tiež z ytongu ako budeme aj my. Sme v malom meste. Zohnala som aj ponuku za 32.. ale tam nemám čerstvú referenciu. A foto nemám,nebudem fotit cudzí majetok a dávať sem 🙂
@vykricnik@frantisekca Pri všetkej úcte ku remeselníkom, ale mnohí (ak nie väčšina) už ani nevedia, o koľko viac majú pýtať za svoju robotu. Ako keby sa navzájom predbehovali. Argument o porovnaní platov v r. 2019 a r.2022 môže použiť iba ... nechcem sa vyjadriť... nazvime to radšej "človek neznalý reality".
Mzda v NH od r.2019 vzrástla zhruba o 10% a teda porovnajte si ceny stavebných prác u majstrov, či tiež vzrástli LEN o 10% (?)
https://www.minimalnamzda.sk/priemern...
@petersd
Áno, iste.
Remeselníci, robotníci sú vždy ti najhorší.
Nech sa páči, môžeš ísť, keď máš dojem že nadpriemerne zarábajú. Práca jednoduchá, dobre platené...
A mimochodom, rozdiel medzi 1295 a 1092 není žiadnych 10%.