Cena hrubej stavby

Dobrý deň . Prosím vás chcel by som sa spýtať na cenu hrubej stavby. Dom by sa nachádzal na rovinatom pozemku s rozlohou 180m2 s rovnou strechou. Ďakujem pekne .
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lukasss999:

Dobrý deň . Prosím vás chcel by som sa spýtať na …
@lukasss999 Pozri si katalógy firiem, čo stávajú domy, pozri si projektové katalógy, kde bývajú ceny. Daj si urobiť cenové ponuky, ak máš projekt. Ak projekt nemáš, projektant by mal vedieť odhadnúť cenu. Tu si nik z prsta nevycucá tvoju predstavu a k tomu ceny. Ale všeobecne, rovná strecha je drahšia, než iné. A tiež komplikovanejšia, hlavne na prevedenie detailov... A pojem hrubá stavba je strašné široký, každý má o tom inú predstavu. 100 -200 000 €.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@lukasss999 Pozri si katalógy firiem, čo stávajú…
@frantisekca nikto si nemusí nič vycuciavat. Mna len zaujima že keď niekto staval v podobnych rozmeroch a s rovnou strechou že kolko cca zaplatil za hrubú stavbu t.j. - vykopanie základov + betonáž platne, vytiahnutie múrov, strecha.
Odpovedať

@frantisekca nikto si nemusí nič vycuciavat. Mna …
@lukasss999 145 000
Odpovedať

@lukasss999 bungalov? Alebo poschodovy? S oknami a dverami alebo bez? Svojpomocne? Kolko radov DT? 2 rady alebo 5? Ako hlboko je unosna zemina? 80cm alebo 150 cm? Strecha bude betonova a na tom fatrafol? So strkom/ zelena/ len fatrafol?
Odpovedať
Profilova fotka

@lukasss999 59800 e
Odpovedať

@lukasss999 999 000€... Aké máš podložie? Z čoho bude hrubá stavba / múry? Liaty betón, tehla, Ytong? Z čoho bude rovná strecha? Drevo? Miako? Betón? Otázku si položil ako neandrtálec a ešte sa tu rozčuluješ....
Odpovedať

@lukasss999 "Dom by sa nachádzal na rovinatom pozemku s rozlohou 180m2 s rovnou strechou." Čiže ty máš rovinatý pozemok o rozlohe 180m2 a chceš tam stavať dom, áno?
Odpovedať

@lukasss999 Bez podrobnejších informácií nieje možné určiť cenu ... Takto je to tak známa veta... "Koľko stojí červené auto?"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?