Odpoveď na príspevok od slim_any:
Dobrý deň, prosím, stretol sa s týmto už niekto? … @slim_any Podla mňa to bude konštrukčná chyba. Podklad bude nestabilný a pruží toOdpoveď na príspevok od slim_any:
Dobrý deň, prosím, stretol sa s týmto už niekto? … @slim_any Čo je prosím vás pod obkladom?Odpoveď na príspevok od slim_any:
Dobrý deň, prosím, stretol sa s týmto už niekto? … @slim_any Davali ste 2 vrstvy sadrokatonu za misu? Bo ak ste dali len 1 vrstvu tak je to vraj obvykla vec ze to vydujeOdpoveď na príspevok od mucha999:
@slim_any Davali ste 2 vrstvy sadrokatonu za misu… @mucha999 áno áno, 2 vrstvyOdpoveď na príspevok od profistavbari:
@slim_any Čo je prosím vás pod obkladom? @profistavbari 2 vrstvy sadrokartonuOdpoveď na príspevok od slim_any:
Dobrý deň, prosím, stretol sa s týmto už niekto? … @slim_any Podľa toho, že škarovačka je v tej časti tmavšia, je pravdepodobný problém so splachovanim. Môže byť zle napojená rúra na vodu a v spoji za WC prepúšťa. V každom prípade zložiť WC a skontrolovať.Odpoveď na príspevok od slim_any:
@profistavbari 2 vrstvy sadrokartonu @slim_any Medzi wc a obkladom je tlmiaca podložka?Odpoveď na príspevok od slim_any:
Dobrý deň, prosím, stretol sa s týmto už niekto? … @slim_any ja to tipujem na nepodmurovany kombifix... urcite je tam taka konstrukcia, ako si tu dala na foto?Odpoveď na príspevok od mgx:
@slim_any nespravna montaz - dlazdicu Vam odchli… @mgx Podložka je potrebná keďže nikdy neviete garantovať rovnosť wc a ani obkladu.Odpoveď na príspevok od mgx:
@profistavbari suhlasim, rovnost crepu pri cersan… @mgx Presne tak a keď sa k tomu pridá 1.trieda obkladu za 7,50€m2 tak je vymaľované😉Odpoveď na príspevok od mgx:
@slim_any nespravna montaz - dlazdicu Vam odchli… @mgx niečo na tom pravdy bude. Pozrel som si tie fotky všetky a až potom mi ťuklo pri tom zábere zdola.