Vyplnenie škáry medzi dlažbou a stenou

Ahojte, mám položenú dlažbu a keďže nechceme dávať na steny sokel, tak nám ostala medzi dlažbou a stenou medzera, kde ako, ale približne okolo 5mm. Rozumiem tomu, že zmenou tepelných podmienok dlažba pracuje a potrebuje priestor na pohyb. Každopádne ale nejak musíme vyplniť tento otvor. Obkladači sa vyjadrili nie celkom presvedčivo, keď som sa pýtal na silikón či akrylový tmel.. nemáte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Silikon vo farbe sparovacky... steny olepit paskou nech ich nezakydas. Inak sokle su aby sa steny neotlkali pri upratovani ale to zistis casom a das ich😉
Odpovedať
Bude to skarede, treba to pekne zasoklovat hlinikovou listou
Odpovedať
Vysávač bude obuchavat stenu, farbu. Handra, mop bude odierať o stenu. Zlé rozhodnutie nedávať soklovu lištu, či niečo podobné...
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, zle rozhodnutie. Na to ta soklova lista je, aby si nemal stenu od mopu alebo oskrabanu od vysavaca. Ale je to na tebe 🙂
Odpovedať
@mgx @frantisekca @rkorba @wolodymyr ďakujem, zvážim teda sokel.
Odpovedať
@erik8989 nemusi byt hnusny z dlazby, ale hore zuzujuci aby na neho prach nesadal.
Odpovedať
Profilova fotka
@erik8989 ja za mna doporucujem cisto biely z MDF. Lacny, dobre sa reze, hocikedy vymenis za rovnaky (lebo bude).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pozri aj sem https://www.modrastrecha.sk/forum/pod...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?