@rastika je to nieco ako renault a dacia... je to podsekcia paradyzu a je zamerana na ekonomicky segment ale s velmi slusnou kvalitou, len ten dizajn je tam taky jednoduchsi...
Ja môžem obklad Paradyz aj ked je "poľský" iba doporučiť bez akýchkoľvek sťažností. Má síce "tenšiu" glazúru, ale použitím kvalitnej rezačky na dlažbu s ostrým kolečkom s rezom vedeným citom, mám vždy rez perfektne ostrý. Ja na svoje práce nakupujem všetky obklady a nie len Paradyz tu: http://www.kupelnesk.sk/sk/100006/e-s...
Je podľa vás kombinovateľný paradyz Amiche a Vivida? Od Amiche sa nám páči dekor dreva a Vivida má zasa bianco ... len neviem, ako s rozmermi. Oba majú mať 20x60, len či v skutočnosti sú nejaké mm rozdiely. Rovnako pozerám Cersanit, našla som v podobnom štýle kombináciu Electa a Icaria, tiež sa uvádzajú rovnaké rozmery, len aká je skutočnosť... Ďakujem za odpoveď, ak sa nejaká nájde ;-)
@mmmmn Vážne? Presne nad touto kombináciou uvažujeme, len ma upozorňovali, že ak to nie je z jednej rady, môže byť rozdiel aj dva mm. A smiem poprosiť o nejaké foto? Neviem prísť na chuť kvetom a farbám, sama to nevymyslím, toto mi príde ako čistá línia, príjemná, síce kontrastná, ale dobre kombinovateľná s doplnkami.
@petrabr Ja som mala na mysli tento dekor, dekor dreva, v skutočnosti je to myslím matnejšie. Len nám sa nepáči ten béžový mramor k tomu, preto hľadáme vhodnú bielu.
ahojte, aktuálne dlažbu Paradyz neodporúčam, pokladal som 98 cm imitáciu dreva a prehnutie je +-2 až 4 mm, čo je aj na mňa veľa. Paradyz dlažbu neodporúčam!