@godfather ale ved to je ich riesenie rohov. Ine rohove kusy ani nevyrabaju, pokial viem. Alebo ich zacali vyrabat? Naposledy som s nimi robil v r. 2011
@janvirostko ved si pozri tie fotky co som pridal, robia sa original rohove kusy, co ja viem, tak pekne davno, naposledy som to objednaval oktober 2014
@janvirostko jasne ze ano, ale uz nemusis hladat a dopasovavat z nejakych inych... v podstate mas pravdu, da sa to aj tak aj tak, kto s tym robi, poradi si a nepotrebuje vyslovene kusy urcene na rohy...
mate niekto skusenost s umelym obkl. kamenom vo farbe antracit z Hornbachu? Cena je tam 23,99 co je stale lepsia ako u Vaspo.
@romapo, ja sa nejak neviem u toho Buto vysomarit v cennikoch. Kolko stoji u nich meter za antracitovy fasadny obklad? v galerii maju nazvy a v cennikoch nic specifikovane. Vies poradit?
no tak nakoniec som nasiel predajnu Vaspo kde maju vsetko skladom, mohol som si "omakat" vsetko...
a poradili mi ze sice rohy maju ale je blbost za ne vyhadzovat peniaze nakolko zo samotneho obkladu sa roh spravi velmi lahko....tak som nakupil len balenia a je
@y2k ja som sa narohoval sakra... a z obycajnych... daju sa aj v strede rozrezat , ked si najdes spravne kusy tak ze ked ho nadpojis dalsim celym kusom tak jeho zaciatok vyska hrany prekryje to urezane a nie je nic vidiet :)
@slummdog teraz mal vaspo akciu, za tie 3e by mi nestal ten rozdiel od hornbachu.. kupovali sme 50m2 a mame aky sa nam pacil, tiez sme hladali vsetky mozne nahrady, ale prave vytvorenie rohov u nas rozhodlo :)
ak ma niekto zaujem, zostalo mi 5 neotvorenych krabic vaspo povazan cierny (2,5 m2). + nejake otvorene kde chybaju iba krajovky. ak ma niekto zaujem napiste SS - okolie BA
Zdravim, nechce sa mi zakladat novu temu tak skusim tu.
Chystam sa takisto robit stenu z kamena Povazan v panelovom byte. Staru malovku som oskrabal, ostala len vrstva starej omietky (stierky). Moze sa na to rovno nalepit kamen (penetracia je samozrejmost) alebo to radsej oskrabat az do panela?
Skuste kuknut do predajne Krytex v Martine. Betonove obklady vyrabaju hned vo vedlajsej fabrike. My sme tam isli vybrat nejaky kamenny obklad a ked sme zbadali jednu novinku, hned sme ju brali. V obyvacke uz pekne na stene mame imitaciu drevenych lat, uplne to zjemnilo interier. A neni to take okukane ako imitacie kameniva :-)