prosím poraďte, "majster" obkladac dal do rohov kúpeľné Spárovačku namiesto silikonu. predpokladám že ak bude dom sadat popraská mi kúpeľňa. Dá sa to ešte nejak opraviť ak tu Spárovačku vyberiem s flexkou? alebo to už nepomôže
Je to v rohoch pri nosnej či obyčajnej priečke? Ak je to nosná tak nič nepraskne a ak obyčajná možno áno možno nie. Nechaj to tak neskôr uvidíš. Ak to praskne tak to prebehneš silikónom.
@petra7825 nechaj tak, nie je pravidlo že to poraská. Keby náhodou prasklo potom to rieš. Vibračným multifunkčným náradím sa to dá pekne odstrániť a potom vyplníš silikónom.
Tiez to mam vysparovane sparovackou... Som to naschval riskol... Ten silikon sa mi tam nepaci... netreba stresovat... prasknut to len moze.. Vacsinou je to v pohode...
Tiez rozmyslam, ze dam skarovacku do kutov, vedak budu praskat, bud prasknu len 1-2x, alebo a treti krat dam silikon. Nepaci sa mi, ze silikony plesniveju,ale plesniveju aj skarovacky? Pocuvamnazory aj aj. A stykdlazba-obklad musi vzdy ist silikon? Lebo tam to pracuje asi najviac, alebo nie?