Dobrý deň, môžem poprosiť o radu? Toto nám prišlo z LIVERO - koupelny.. (prvý obrázok)
Keď som sa informovala ešte pred objednávkou, čo je súčasť podomietkovej batérie, nakoľko u popisu to nebolo.. moja otázka na nich "Dobry den LIVERO. Je k tomuto vyrobku MEXEN - Alma batéria umývadlová podomietková, - chróm - 75015-00 treba este nieco dokupovat, napr. Podomietkove teleso (box) alebo uz je v tom vsetko na montaz?" mi odpovedali "Vše je součástí balení." tak prišlo to čo je na obrázku.. a zdá sa nám to neúplné..
Na dotaz v LIVERO -koupelny nám odpovedali "K této baterii není zapotřebí podomítkové těleso. Produkt je funkční i bez něj. Dle přiložené fotografie: 1 vývod = teplá voda, 1 vývod = studená voda a 1 vývod vede k výtoku."
Tak teraz nevieme.. presadila som si podomietkovú batériu, ale teraz neviem či som urobila dobre a priateľ tiež z toho nie je nadšený.. nechýba tam niečo? (napríklad niečo také ako je na druhom obrázku).. ďakujem za radu.
@dada73 kupila si bateriu, kde je vytok a miesacia bateria oddelene. Aj tak ti to bude montovat vodar, odovzdaj mu obe casti a on to uz vyriesi. Rurka veduca z baterie do vytoku sa da bud vyskladat z kolienok, alebo urobit, alebo kupit hotova. podla situacie.
@mgx Ďakujem za reakciu. Dosť vecí na dome robil priateľ a mal robiť aj toto.. je pravda, že toto ešte nerobil.. tiež mi povedal, že sa to dá urobiť, ale bude musieť nad tým podumať a vyskladať to.. a ešte to môžeme vrátiť.. že či nie je lepšie kúpiť originál, tak ako je na tom obrázku 2..
@dada73 neni problem vyskladat, ale ako to spravit tak, aby to sedelo s obkladom v jednom kroku. Ak sa ma na tom ucit robit kolienka, tak radsej kupte original podla obr.2. Usetrite aj nervy, aj peniaze 🙂
@dada73 Skocit k ptackovi, vyskladat si to na mieste ako chcete, z kolienok a predlzeni. Kupte si tam rovno loxeal2 a nemusite sa prplat s tesniacou nitou. Potom to uz len presne osadit a vybavene. Nebal by som sa toho.