Odtieň obkladu

Ahojte. Chcem sa informovať, ak by tu mal niekto foto kúpelni, kde je použitý obklad bledošedý vedeli by ste poslať foto. V kúpelňovom študiu mi spravili návrh, ale pôsobí to na mna chladno. Je to len pocit ? akú máte skúsensoť dakujem.
Odpovedať
@mateu ahoj, foto so šedou neposkytnem, ja som kúpila farbu v bielej, ktorá sa vola “spenene mlieko” a mam taký fajn pocit tepla. Rozumiem Tvojej dileme, tiez je pre mna vnímanie pocitov dôležité. Ale myslím, že vnímanie pocitov je veľmi subjektívne, niekto takéto niečo považuje za blbost alebo za nepodstatne. Tiez neviem či foto pomôže, často sa mi stáva, že farba na fotke je úplne iná. Ja by som odporučila dopriať si čas na rozhodnutie, tak nejako precítiť, či by som sa vedela s danou farbou, štruktúrou a vzorom stotožniť. Želám dobre rozhodnutie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mateu my mame bledosivy obklad s tym, ze vana aj geberit je tmavosiva a podlaha je svetlosiva az do hneda... Nam to nikdy neprislo studené... Okrem toho suhlasim s príspevkom vyssie... Fotky to skresluju.
Odpovedať
Ja budem mat takuho dlazbu na podlahe. Je to lekla dlazba 120X60
Odpovedať
@salinda789 Dakujem za radu 🙂
Odpovedať
Ak ho doplnis drevom a doplnkami v teplych tónoch, tak to bude ok. Ja mam napr. rada, ked je kúpeľňa chladná, teplo spravia doplnky. Mam v takej kupelni pocit čistoty. Neznášam béžové a hnedé kúpeľne, necítim sa v nich dobre, neznášam take akoby "zajdene" farby. Do takýchto kúpeľní je ťažké aj doplnky vybrať podľa mna a posobia na mna hrozne fadne a unavene. Doma mam cisto bielu kúpeľňu doplnenu dubovym drevom, ktore ma teplu medovu farbu a stačí to na zutulnenie tej "sterilnej" bielej.
Odpovedať
Profilova fotka
drevo ve sprijemnit a opetplit aj take tie na pohlad chladnejsie miestonsti, takze tej kombinacie by som sa vobec nebala, mne sa ten kontrast moc nahodou paci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?