Dobrý deň,
vedeli by ste mi odporučiť nejakého obkladača kúpeľní ( Bratislava - okolie ). Veľkoformátová dlažba a musí byť pedant. Cena - koľko cca berie taký majster za meter. ?
Ďakujem
Ahoj. Do správy som ti poslal kontakt na spoľahlivú a cenovo prijateľnú firmu z Bratislavy ktorá robí okrem iných stavebných prác aj veľkoformátové dlažby a obklady (nám robili 120x240 obklad).
Detaily dotiahnuté do maxima, presnosť a rovinnosti obkladu na jednotku a hlavne sa s nimi dalo komunikovať (robili nám aj iné stavebné úpravy po fušerskej firme ktorá nám robila holodom), po sebe nechali vždy čisto a na sume na ktorej sme sa dohodli tá aj platila.
@adam_sangala prosim Vas, zaslete kontakt aj mne? dakujem pekne
@exponent@janadzana vyuzili ste obkladacov, ak sa mozem opytat? alebo mate skusenosti s inymi a nevadi vam posunut kontakt?.... dakujem pekne
@janadzana Môžem vám odporučiť fakt šikovných 3 obkladačov su to bratia a majú krásnu prácu a hlavne precíznu vidno že ich to baví môžete si pozrieť ich prácu na fb Obklady Dlazby Mtj maju tam aj kontakt.
@epto nic nieje vulgarny a je to vseobecne pomenovanie ludi ktory tu vedia vecne poradit. nikde som na forum nepisal ponukanie svojej prace.Ked sa niekto pytal na napr obkladaca poslal som sukromnu spravu.
@michaelarecht chcete povedat ze pokial tu niekto poslela kontakt na ludi ktory pracovali pre nich a mali peknu a lacnu pracu tak to mazete? ved to by ste zmazali polku fora. 😄