Ma niekto oblozenu kupelnu aj na vysku aj na sirku? Vychadza mi to podla vzoru, ze jedna stena by bola na vysku no ostatne na sirku...Bude to velmi odveci? Vdaka
@codyy Ide o to, ze vizualizacku este nemam, ale mam prestavu...Mam len svoje rozmiesnenie - obr.1, na stene kde je wc, by som chcela obklad na sirku - skoro presne tak ako to je na obr. 2, A na tej ruzovej stene z obr.1 by som chcela vzor, ktory je za vanu na obr. 3 a ten je na vysku :-| A teraz neviem ci sa to nebude bit...
@nicicka osobne si myslim ze by to mohlo vyzerat fajn a na druhej strane aj zaujimavo. Pokial tie vzory do seba zapadaju tak by som isla do toho. Viem si to predstavit:-)
@hrehusa Ja si to velmi neviem...ale v rohoch by sa stretaval obklad bez vzoru, hladky, tak neviem ako by to vyzeralo ked jeden bude na sirku a jeden na vysku...Snad pri rieseni vizualizacky bude vediet poradit....
@nicicka a tak oni by ti mali vediet poradit ked robia vizualizacie a aj to budes vidiet ked uz tu vizualizaciu budes mat hotovu. Ale ked das jeden na sirku tak pod to by mohli ist dve na vysku a bolo by to fajn, ci tak by ti to tam nevychadzalo?
@hrehusa ano vychadzalo by to tak, lenze ja chcem jednu celu stenu na vysku a jednu celu na sirku toho sa bojim ako to ukaze v rohoch, resp. celkovy dojem z toho...
@nicicka Neviem si to predstavit realne. Obavam sa toho ze zbytocne by to budilo dojem takej preplacanosti a nepremyslenosti. Nad takymto niecim by som osobne nepremyslal. Nevidim dovod na taketo spekulovanie. Ako hovorievam niekedy je menej viac a toho by som sa drzal aj v tomto pripade