Odpoveď na príspevok od mgx:
@eugenie oviali ma 90te roky, hajzel sme mali pre… @mgx Ked to idem pozriet, tak je vela obkladov, co vyzeraju podobne, ale tie farebne podtony robia vela a to sa z jednej vzorky poriadne posudit neda. Preto hladam niekoho, kto nieco podobne vylozene doma. Ked ste to mali v 92, tak mi napis, co to bol za obklad. Dik :DOdpoveď na príspevok od eugenie:
Ahojte, davali ste, prosim, niekto tuto dlazbu/o… @eugenie mame ju v pololesku. je viac biela nez zltobezova. mame kombinaciu s bezovou. pozri fotoOdpoveď na príspevok od mucha999:
@eugenie mame ju v pololesku. je viac biela nez z… @mucha999 Fiha, dakujem pekne. Takto by som vobec nepovedala, ze je to ona - ta vasa ma taku vyraznejsiu strukturu oproti tej zo SIKO, aj tej z vizualizacie.Odpoveď na príspevok od eugenie:
@mucha999 Fiha, dakujem pekne. Takto by som vobec… @eugenie Mame ju zo Sika ale je to Rako Alba slonova kost DAP63730.1 Pre istotu som to kukla este raz. Sorry za zmatekOdpoveď na príspevok od mucha999:
@eugenie Mame ju zo Sika ale je to Rako Alba slon… @mucha999 Dakujem za ochotu. :) Aspon ju mozem vylucit. :)