Mate Rako Extra slonová kosť mat DAR63720.1?

Ahojte, davali ste, prosim, niekto tuto dlazbu/obklad? https://www.siko.sk/dlazba-rako-extra... Hladam nieco najviac podobne tomuto navrhu WC na obrazku.. moze to byt ona? Mate pripadne typ na podobnu dlazbu/obklad? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@eugenie oviali ma 90te roky, hajzel sme mali presne v tejto farbe (1992). Rako je na druhej strane velmi dobry vyrobca....ak je to 1trieda. Zbehni do SIKA, ukaz a oni ti nieco podobne najdu, pripadne je mozne, ze rako najde nieco zo skladu co bude sediet na 100%.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@eugenie oviali ma 90te roky, hajzel sme mali pre…
@mgx Ked to idem pozriet, tak je vela obkladov, co vyzeraju podobne, ale tie farebne podtony robia vela a to sa z jednej vzorky poriadne posudit neda. Preto hladam niekoho, kto nieco podobne vylozene doma. Ked ste to mali v 92, tak mi napis, co to bol za obklad. Dik :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eugenie:

Ahojte, davali ste, prosim, niekto tuto dlazbu/o…
@eugenie mame ju v pololesku. je viac biela nez zltobezova. mame kombinaciu s bezovou. pozri foto
Odpovedať
Profilova fotka
@eugenie RAKO, zial seriu si nepamatam. Neda sa to ani dohladat, lebo vtedy sa cez internet nekupovalo a faktura uz davno zhorela dakde :). Hadam niekto daco podobne este ma, pouzivalo sa to hojne...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mucha999:

@eugenie mame ju v pololesku. je viac biela nez z…
@mucha999 Fiha, dakujem pekne. Takto by som vobec nepovedala, ze je to ona - ta vasa ma taku vyraznejsiu strukturu oproti tej zo SIKO, aj tej z vizualizacie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eugenie:

@mucha999 Fiha, dakujem pekne. Takto by som vobec…
@eugenie Mame ju zo Sika ale je to Rako Alba slonova kost DAP63730.1 Pre istotu som to kukla este raz. Sorry za zmatek
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mucha999:

@eugenie Mame ju zo Sika ale je to Rako Alba slon…
@mucha999 Dakujem za ochotu. :) Aspon ju mozem vylucit. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?