Odpoveď na príspevok od marika789:
Dobrý deň, natrafila som na možnosť vyrobenia kúp… @marika789 jolly hrany su pekne na obrazku ale v skutocnosti ked ich nechrani lista, tak sa velmi lahko a rychlo (pocas pouzivania) otlcie glazura. Mam zvysnu dlazbu asi si spravim dake do zahradnneho domceku :-)Odpoveď na príspevok od marika789:
Dobrý deň, natrafila som na možnosť vyrobenia kúp… @marika789 no nebol by som nadšeným vlastníkom takého umývadla.. Vodný kameň, dennodenné používanie, mydlo a chémia si čoskoro vezmu svoju daň a umývadlo veľmi rýchlo zdegraduje. Glazúra na obklade je oveľa krehkejšia, ako porcelán. Rohy, spoje, hrany tiež nie sú hermetické. A osobne, mne sa to hranaté čudo až tak veľmi nepáči. Je to viac o dizajne /čo je vec vkusu/ ako o praktickom využití a z hľadiska trvanlivosti veľmi diskutabilné. Skôr som za murovanú obloženú skrinku so vsadeným dizajnovým umývadlom.Odpoveď na príspevok od marika789:
Dobrý deň, natrafila som na možnosť vyrobenia kúp… @marika789 ja by som sa najviac obavala cistenia v tych vnutornych rohoch. Kvoli tomu by som do toho nesla, lebo otrocit cistote nemienimOdpoveď na príspevok od fero1821:
Ľudia už vymýšľajú bludy fakt, len aby ukázali, ž… @fero1821 Podľa mňa je skvelé, že ľudia vymýšlajú stále niečo nové - tak vznikajú všetky inovácie (aj keď nie každý nápad sa vo finále ukáže ako dobrý, ale o tom to je :)) Niečo "luxusnejšie" by bolo dať si to spraviť z kameňa, toto malo byť práveže lacnejšie riešenie umývadla na skrinke....Ďakujem, (nielen) vaše argumenty ma ale presvedčili, že pôjdeme zrejme do klasiky :)Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ľudia už vymýšľajú bludy fakt, len aby ukázali, ž… @fero1821 Lenze take umyvadlo sa lepi specialnym lepidlom.V kutoch nie je ziadny silikon