Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Dobry den, Dostali sme cenovú ponuku na obloženie… @zuhajnovic s materialom?Odpoveď na príspevok od milanista:
@zuhajnovic s materialom? @milanista komplet lepidlo na lepenie dlazby a obkladu, silikony a šparovačka sú v ceneOdpoveď na príspevok od zuhajnovic:
@milanista komplet lepidlo na lepenie dlazby a ob… @zuhajnovic omyl tieto veci co som napisala NIE SU V CENEOdpoveď na príspevok od zuhajnovic:
@zuhajnovic omyl tieto veci co som napisala NIE S… @zuhajnovic bolo by dobre vidiet ako to vyzera pred prerabkou a čo všetko ide majster robitOdpoveď na príspevok od pablokri:
@zuhajnovic bolo by dobre vidiet ako to vyzera pr… @pablokri nemám viac foto je to novostavba ide dat obklady a dlazbu, vysekat 2x niche lebo sme zabudli, a baterie ani umyvadlove ani vanovu nebude osadzat..Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Dobry den, Dostali sme cenovú ponuku na obloženie… @zuhajnovic podla mojej skusenosti...cena adekvatnaOdpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Dobry den, Dostali sme cenovú ponuku na obloženie… @zuhajnovic dajte si spravit aspon 2 dalsie realne ponuky a az potom ziskate predstavu ci je to adekvatne.Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:
@pablokri nemám viac foto je to novostavba ide da… @zuhajnovic Za mna je ta cena mozno aj nizka. Ako upozornil @kejsix je tam vela piplaciek ktore mozno povodne do ceny nekalkulovali.