Korozia

Profilova fotka
Dobry den, kupili sme prostiedok savo na vodny kamen a to mi vsetko rozozralo a sposobilo koroziu na sprch hlavici v umyvadle na bidete... Viete ci existuje prostriedok ktory uz po tejto pustosine dokaze situaciu aspon zmiernit alebo cim sa to da pretriet? Vopred pekne dakujem Lucia
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je potom nekvalitou baterii, lebo este som nevidel, ze by to savo sposobilo.
Odpovedať
@sisiatko12 ak spôsobil koróziu predpokladám pochrómovaných batérií, to už bude nezvratné. ibažeby si to dala znova pochrómovať. Inak nám sa osvedčil namiesto Sava proti vodnému kameňu prípravok od HG, aj nesmrdí tak ako Savo a lepšie zaberá 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiatko12 znacka baterie?
Odpovedať
@sisiatko12 ako dlho si to tam nechala posobit? nebolo v navode upozornenie, ze po pouziti na chrom treba povrch hned oplachnut?
Odpovedať
Tiez sa mi to stalo na sprchovej hlavici aj na utesneni na odtok. Nepodarilo sa mi to odstranit uz ale nicim. Vsimol som si to hned, nestihlo to ani dlho posobit, ale dolu to uz nejde.
Odpovedať
Profilova fotka
@fruko5 praveze geberit
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx geberit
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan 10-15 minut
Odpovedať
Profilova fotka
@matlies 10 minut a bolo to vcudu.
Odpovedať
@sisiatko12 manzelka pouziva Ravak na vodny kamen a tvrdi ze je naj... Baterie Grohe
Odpovedať
@sisiatko12 no to je o dost dlhsie nez "hned"... no nic, s tymto uz nic neurobis, nabuduce na to treba mysliet a citat navod.
Odpovedať
@profistavbari "Ravak na vodny kamen" je trocha siroky pojem, ale hej, maju aj specialny pripravok na chrom: https://www.ravak.sk/sk/ravak-cleaner...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gashtaan ano to je on.pise sa o chome tak automar myslim na chrom aj ked ich cistic na sprchace je tiez super
Odpovedať
@sisiatko12 v mojom pripade to bolo asi aj kratsie. Hned to spolu zreagovalo a ako vravis, bolo to v cudu.
Odpovedať
Profilova fotka
Savo je silná žieravina, je to tam písané a pokiaľ si ho chcela použiť na vodný kamenň, treba ho hneď opláchnuť. Bohužial batériu už nezachrániš :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?