Kde zoženiem hnedú dlažbu Edilcuoghi resp. Syncro?

Profilova fotka
Ahojte. Pred časom som si kúpila dlažbu od výrobcu Edilcuoghi resp. Syncro v modrom odtieni. Je naozaj krásna, a preto by som chcela takú aj do iných miestností len v hnedom alebo inom odtieni. No a to bude asi problém. Lebo nech hľadám a otravujem predajcov akokoľvek taká dlažba neexistuje. Jediný problém je, že ja ju mám doma. Možno nebola určená na európsky trh, alebo vyrobili len 8 krabíc čo mám doma, alebo fakt neviem. Nepoznáte niekto, kde by som to mohla zohnať. Stačil by mi iba katalóg, aby som videla či vôbec majú aj iné odtiene. Ďakujem
Odpovedať
Takové dlažby, pro ČR a SR neznámých značek se většinou prodávají v Baumaxech a Bauhausech atd. Zkus se podívat tam. A propo kde jsi koupila těch 8 krabic, co už máš doma? Tam už ji nemají?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Už som to zistila. Dostala som to do IP. Problém je, že sa to nedodáva na SR ani ČR trh. Skôr je to taká luxusnejšia dlažba. Tam kde som to kúpila inú okrem modrej nemajú. Ale aj tak ďakujem.
Odpovedať
Já jsem zkusila dát do vyhledávače tu značku Edilcuoghi a něco mi to našlo, prodává to tu v ČR pár firem, ale jestli to je ono - to Syncro, tak to nevím. :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?