Farba na špáry

Ahojte. Chcem sa opýtať ma niekto skúsenosť s Farbou na špáry Mapei Fuga Fresca? Takto vyzerajú špáry v mojej novej kúpeľni. Obkladač hovorí ze netuší kde sa stala chyba a prečo je to takto flakate. Vraj to môže jedine vyskrabat a dat špáry nanovo. To ale v žiadnom prípade nechcem. Preto sa snažím nájsť nejaké iné riešenie. Špáry mali byť také bleducko sede ako farba obkladu.
Odpovedať
@romi_31 spýtaj sa majstra, ako rozrábal špárovku. Čo viem mala by sa rozmixovať na 2x s prestávkou aby farbivo dostatočne rovnomerne rozpustilo a rozmixovalo. Inak sa rozmixuje nerovnomerne čo by teoreticky podľa fotiek mohol byť aj tento prípad 🙂
Odpovedať
@sousedekovci89 ten tvrdí že urobil všetko správne a dal mi tam sparovku akú som si vybrala. Ja som si vybrala sparovku takú bledu ako je na niektorých miestach...ale vo väčšine kúpeľne je taka tmavá...a na jednej stene takáto flakata. Povedal mi ze to možno ešte nie je vyschnute a mam to nechať ešte schnut. Ale už sa to schne dva týždne....
Odpovedať
@romi_31 preco ju nechcete dat vybrat a urobit nanovo? Bud ju reklamujte u dodavatela, alebo ak dodavatel potvrdi, ze material bol v poriadku a nebol dodrzany spravny prac. postup tak reklamujte pracu, pozadujte opravu. Inak my sme na jednej stene raz dali fugovacku co sme si vybrali a na mieste vyzerala velmi zle tak som ju vyskrabal a dal inu - nie je to az taka veda.
Odpovedať
Fľaky sú preto, lebo bol ešte vlhký kleber. Mal to majster nechať vysušiť a špárovať až na druhý deň a nie hneď. Nám sa stalo tiež. Vydržte ešte môže sa to do dvoch mesiacov stratiť.
Odpovedať
podla tej fotky si myslim, ze bol malo vyschnuty kleber :/ majster nebol zrovna majster a asi sa ponahlal
Odpovedať
Profilova fotka
@romi_31 ak ste pouzili bezne sive lepidlo, tak je to cementovy vykvet z neho. Pre sive/biele skarovky je nutne bud pouzit biely flexkleber, alebo spary ihned za mokreho lepidla prejst a lepidlo z nich vyskriabat alebo v oblasti spary lepidlo ani nedavat. Skarovka sa robi az 2-hy, 3-den. Podla mna nedodrzany TL vyrobcu a male skusenosti obkladaca. Opravit sa to ale da vyskrabanim a nanovo. Ale zavolajte si niekoho ineho.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?