dobry den..chcela by som sa opytat..nemate niekto nahodou doma dlažbu od rako - typ cemento , bud béžovú alebo svetlo sivu? Napr. v kupelni , pripadne dlazba na zem:? velmi by ste mi pomohli s nejakymi foto a ci ste spokojní..dakujem velmi pekne
Ja som ju dnes doniesol zo sika, nie som ale vobec spokojny, dufam, ze to je omyl, zla seria alebo co. Zajtra im to idem ukazat. V dlazbe su preliaciny, ktore v protisvetle dost vyrazne vidiet. Nazivo viac ako na fotke.
My sme ju zvažovali, nakoniec sme zobrali podobnú, inej značky a je perfektná. Nesmyka sa na nej a nemá taký drsný, reliéfny povrch ako Rako takže sa lepšie čistí. Má v sebe aj malé trblietky, keď zasvieti slnko, tak sa krásne leskne. Tá Rako mi prišla už taká veľmi betónová, aj ked @karamelka1973 ju má krásnu a od nej som ju odkukala 😁
@nicicka ....jsou dva druhy....hladka a reliefni,ta je opravdu hruba,proto ji mame na zdech v koupelnach a geberitech,aby vic vynikla a dali jsme ji i na terasu a pred vchodovky....hladka je hladoucka,moc rada po ni chodim bosky😉
@87anita87 hej cemento. ako pise karamelka, tie preliacinky su naschval, odpisali uz aj z raka. v siku som bol pozriet, aj na vystavnej dlazbe tie preliaciny tiez su, len som si ich nevsimol. zajtra pridu majstri, cakam na nich par mesiacov a dalsich par sa mi uz veru nechce. necham tuto dlazbu, na stene to nie je takmer postrehnutelne a na zemi to mozno nebude az tak zle vyzerat ked bude cela dlazba. zatial som si len jednu polozil do chodby
mam tiez rako cemento, tiez povrch nieje hladky a su tam taketo preliačiny. vyrobene je to spravne. aj v siku na vystavenom kuse to tak bolo. chodim po nej uz niekolko mesiacov a nevidim v tom ziadny problem. :-)