Prosím o radu. Na dlažbe sa nám sem tam objavia takéto mriežky. Je to tým, že zabalená paleta zatiekla a krabice boli rozmočené a kedže sú dlažby opreté o seba tak sa toto stalo. Už sme použili všetko možné od octu až po rôzne kyseliny a z ničím nám to nejde odstrániť. Vie mi niekto poradiť?
To je čisto vybalená dlažba a tam je odtlačok tej strany čo sa lepí(sú dve v krabici).Ešte je tam aj ten znak marazzi. Ono to je podobné niečo ako vodný kameň. Toto iba spraví iba pri vlhkých, alebo mokrých krabiciach.
Chemická reakcia chemikálií z krabíc a povrchovej úprave dlažby .Neviem či sa to dá nejako vyčistiť zretušovať, Skúste na kúsku nejaký z voskov na dlažbu. S touto značkou mám veľmi dobré skúsenosti. Skúste mailom alebo tel. sa spýtať či nemajú na takýto problém nejaký výrobok. http://sk.hg.eu/products/second-level...
@kunver Ono to nie je chyba jednej značky. Robia to viaceré značky(iba keď sú zatečené dlažby). Výrobca nevie.. a predajca zase nikdy nevie čo je vo vnútri. Ono sa to časom chodením po dlažbe výšúcha..
@marthiana lenže to podľa mňa nie je ospravedlnenie, ty si si nezaplatila za takúto dlažbu a prečo by si sa mala s niečím takýmto uspokojiť? Podľa mňa by mali vziať zodpovednosť za toto ;-)
Problém je v tom, že my tú dlažbu predávame a keď sa vyskytne takýto problém tak musíme klientovi vymeniť(grátis) zlú dlažbu za dobrú, alebo už sa stalo, že vrátili všetku metráž kvoli odtlačkom.. normálne máme chuť vypísať finančnú odmenu tomu, komu sa podarí tento problém vyriešiť.