ahojte, cim by ste oblozili tocene betonove schodisko? nerada by som, aby mi musel ujo dlazdic rezat dlazbu na taketo minikusocky ako je na obrazku...a s plavackou by to bolo to iste...koberec a pvc nechcem, pretoze a/ sa mi to nepaci a b/by to bol uz treti druh podlahy v dome...na prizemi dlazba, schody by bol koberec/pvc a horne poschodie plavacka....
poradite?
@roseforever myslím že nejaký jednofarebný záťažový koberec by bol dobrá voľba. Údžba v pohode, vzor nenaruší okolie, dokážete si to položiť možno i sami...
@sunpit , my máme na prízemí laminát a na schody sme dali koberec, vyzerá to ok, navyše som rada že sa to nešmýka keďže mám malé deti... koberec sme farebne ladili k stenám a laminátke, je taký svetlý krémový..
@sunpit my sme riešili stolára od Trnavy a v masíve 4 cm 17 schdovo 1 meter širokých to vyšlo 1000 eur.
Ale brali sme aj dvere v dýhe od neho po 320 eur
@sunpit pozri môj album..sme tiez chceli laminát-ale upustili sme od toho...a konečné riešenie je dlažba.a páči sa nám:-))../a bolo to neporovnatelne lacnejšie/
Ja by som volil masivne drevo,odtienom k plavacke. co sa tyka okrajovych list, na to vam uz poradili a dobre poradili, pri takych listach alebo falosnych bocniciach vas uz nebudu trapyt zaspinene steny.A material buk, je kvalitny, lacny a da sa pekne namorit. poslem vam nejake foto ako by sa to dalo riesit.
@wmn dobry den, prosim, mozte mi do IP zadat, kolko vas vysla realizacia tych schodov? su krasne a rozmyslame nad niecim podobnym. mame presne ten tip schodista. dakujem
V řadovce jsme měli schodiště obložené stejnou laminátovou podlahou jako byla dole v hale. Dlažbu ani koberec jsme nechtěli, a jiné dřevo už se nám zdálo moc (jiná podlaha, jiné dveře, další odstín na schodišti). Byli jsme spokojeni, schody vypadaly dobře a vůbec to neklouzalo.
@rovinka reagujem na vasu spravu ze ste dali pvc na schody svojpomocne ako to vypada? nebola by fotka? .. a kolko vas to vyslo? kupovali ste k tomu aj nejake hrany?
Ahojte, potrebujem poradit,kde zohnat, alebo ako vyriesit oblozenie murika na schodisku. Schody mam tocene a oblozene plavajucou podlahou, no murik hore je len omietnuty a namalovany a prah to hrozne spini.
Da sa nalepit njako ta plavacka aj tam, ci nejake dosky ist zhanat do drevovyroby a tie dat nalepit? Stolara origo asi na dve dosky male nedotiahnem robit, ale majstri, co obkladali nam schody, by to tiez hadam mohli zvladnut,nie?
Takto cca to vyzera u nas, a mna zaujima ta doska na mure, ze kde take zhanat, ci sa to len napepi, alebo aj vrta a pod. Dakujem za tipy
Na schodisko odporucam nieco takeko. Jednoliate bez skar, jednoducha udrzba, maximalne pevne, vodeodolne, pozrite nepriklad viac tu https://www.facebook.com/microcret.sk.cz . Vola sa to MICROCRET - mikrocementovy system. Prikladam aj foto. Samozrejme rozne farby atd. Skuste sa informovat. My sme spokojni. A hlavne wko vidim vo vasom pripade vdaka extremnej prilnavosti a hrubke len 3mm mozte aplikovat priamo na existujuci podklad napriklad drevo, keramika,dlazba bez sekania.
@robertoba Dobry den, pisali ste tu kedysi davnejsie o schodoch od stolara z Trnavy, ktore vam nacenil na 1000 eur, ako ste spokojny? Mate aj nejake foto? Mozem poprosim aj kontakt do IP, dakujem.
Zdravím, nie som s odstupom času spokojny, nakoľko mi ich pes doškriabal cele a to nemam velkého psa, takže niečo by to malo vydržať. inak dvere a zárubne su super.
Čím by ste obložili tieto schody? Cely dom ladime do kombinácie oceľ kameň betón.dlažba bude cemento od rako. Len neviem co s týmito schodami :( každá rada dobrá ďakujem.
Mna by zaujimalo, aký typ by ste mali na obloženie / oblepenie už dlažbou obloženého schodiska, avšak so zastaralým vzhľadom. Neradi by sme sli do odstraňovania existujúcej dlažby a pokládka novej. Vďaka!