Dobry den prosim vas nema niekto nahodou oblozeny priestor z cezar gresom z merkury marketu? chcela by som vidiet realne fotky ako to vyzera, ked je to ulozene v priestore
@dejushka@leguel
Ahojte chcela by som sa spytat, ci ste nakoniec ten gres Cezar dali a ci ste ho potom niecim impregnovali, lebo som sa docitala, zevraj by sa gresy mali impregnovat, aby sa nezafarbili.. dakujem
@lumarque Ahoj, neimpregnovali sme ho a je stale taky pekny ako ked bol kupeny a ani sa nam nejak nefarbi aj ked neviem ako to presne myslis to farbenie.
@ginny zdravim, no mame ju 3ti rok a nemozem povedat ze by bol s niecim problem podla mna je celkom kvalitna na to ze je z Mercury :), maju ju aj susedia a tiez spokojnost.
@leguel Nádherná dlažba a vynikajúco položena.Z diaľky vyzerá ako z jedného kusu ,tie fugovky vôbec nevidno.Mne sa to veľmi páči,keď je dlažba v rovnakej farbe s fugovkov.Som veľmi rada a ďakujem, že ste sem dali foto :-) Táto dlažba je môj sen.
@leguel možem sa spýtať: ako sa vám udržuje lesklá podlaha? rozhodujem sa medzi lesklou a matnou v dome. láka ma lesklá ale mám obavu aby nebola na údržbu náročná čo sa týka čmúh. ďakujem za odpoved.
@danka299 Myslim ze je to trosku narocnejsie ale nic strasne zalezi aky mate mop a aj pripravok na umyvanie podlah, nam sa osvedcil Ajax na podlahy a vacsinou cmuhy nemame, sem tam sa stane ze nejaku niekde vidno ale clovek to prestane vnimat casom :)
@letysia podla mna sa nesmyka aj ked umyvame podlahu a som po nej presiel ked bola este vlhka tak sa nesmykala ale to je len moj nazor a moja skusenost. Inak super cena 9,90 podla mna je tato dlazba celkom kvalitna hovoril mi to aj obkladac, lebo v kupelniach mam drahsie obklady ale nie z mercury a tie sa mu zdali menej kvalitne ako tie z mercury