Odpoveď na príspevok od eriq:
Ahojte, Neviete o niekom kto na Hornej Orave mon… @eriq nebude to Horná Orava ale my sme tiež od Námestova a najlepšiu ponuku na Viessmann sme dostali od firmy Alterna z LiskovejOdpoveď na príspevok od mellie111:
@eriq nebude to Horná Orava ale my sme tiež od … @mellie111 to nevadí, Liskovú poznám, mali sme tam svadbu :) A ste spokojný s čerpadlom? Ake ste si dali?Odpoveď na príspevok od eriq:
@mellie111 to nevadí, Liskovú poznám, mali sme ta… @eriq tento stvrtok ho prídu namontovat...takze nemame este osobnu skusenost Ale 3 svagrovia co maju od tejto firmy takisto Viessmany TC tak su zatial spokojniOdpoveď na príspevok od mellie111:
@eriq tento stvrtok ho prídu namontovat...takze n… @mellie111 a aky typ ste si dali? Ten nový Vitocal 222 S ?Odpoveď na príspevok od eriq:
@mellie111 a aky typ ste si dali? Ten nový Vitoca… @eriq Vitocal 200S, s externym zasobnikom na TUVOdpoveď na príspevok od mellie111:
@eriq Vitocal 200S, s externym zasobnikom na TUV @mellie111 my sa rozhodujeme, ale so vstavaným by som dal a podľa čoho ste vyberali, keď ste sa rozhodli pre Viessmann? Lebo aj Daikin celkom dobre vyzeráOdpoveď na príspevok od eriq:
@mellie111 my sa rozhodujeme, ale so vstavaným by… @eriq u nás rozhodlonto, že Viessman už majú 3 v rodine, spotreba elektriky u svagrovcov nie je prilis vysoka na celoelektricku domacnost Cerpadlo ma prijatelnu hlucnost Zatial nemali s Viessmanom ziadne technické problémy A manžel už pozná technikov z Alterny...tak sme vedeli do čoho ideme Vybrali sme systém s externým zasobnikom na TUV, lebo doň sa dá namontovať priamo ohrev z fotivoltiky, jeden švagor ma vstavaný zásobníķ na TUV a tam takyto system nie je možnýOdpoveď na príspevok od mellie111:
@eriq u nás rozhodlonto, že Viessman už majú 3 v … @mellie111 a robia aj komplet kúrenie, voda, odpady?