Ahojte stavitelky, v sobotu sa chystame do Nitry na vystavu nabytku a zariadenia. Bola tam nietorá z Vás pozriet? Aky maju vyber a da sa tam aj dobre nakupit za nizsie ceny? My tam chceme kupit resp. objednat obkladacky do kupelne a sanitu, ak by sa dalo aj spotrebice do kuchyne.
cafte tak ja som tam dnes bola, potesilo sa moje oko ale aj nastvalo - ak to mala byt slovenska vystava tak tam bolo hadam viac poliakov nez slovakov, nenasla som hanaka ani sykoru ani martinsku stolickovu - co ma nastvalo a celkovo podla mna bolo malo doplnkov ...
čo si čakala bell, veď nitra z roka na rok upadá, poliaci, katastrofálny nábytok, plno nevkusu, kopu ľudí, šunty a pár pekných stánkov, ktoré môžeš zrátať na jednej ruke, max dvoch.
Furt Ti ale hovorím, že nemáš byť taká náročná. :-N
ahojte, aj ja som bola dnes pozriet :-) zaujali ma kuchyne, je tam slusny vyber, ale aqua ma pravdu,, chybali mi sykora a hanak (a to sykora pise, ze bude vystavovat!!) gorenie tam urcite nema to naj co ponuka :-) skoda, ze nepotrebujeme sedacku, pretoze ich tam je naozaj dost a aj celkom "nadejne" . nasli sme zopar slusnych firiem s drevenymi dverami (dalo sa vyberat) . schodiska sklamali, nasli sme len 2 vyrobcov. svietidla sme zahliadli tak v 4 stankoch. pokial vas zaujima zahradny nabytok, bolo ho celkom dost a vyzeralo to tak, ze sa da vybrat. a pacili sa mi aj drevene postele, moderne a slusna konkurencia javorine. ta nicim mimoriadnym neprekvapila a davali len 5% zlavy :-) a po tejto vystave som sa asi rozhodla, ze bio krb nebude :-(
tie ktoré máte možnosť a výstava nábytku v Nitre vám nestačí, odporúčam výstavu nábytku vo Viedni (Wohnen und Interieur). bola som minulý rok a mali tam úžasné veci. začína sa 14.3. a končí 22.3.
no,
tak sme tam vcera boli - zial , nic ma nenadchlo... boli tam obstojne kuchynske drezy a zaujimave riesenia na elektricke zavesy... a to asi tak vsetko
nabytok skoro ziaden ( teda ak sa vam nepaci typ decodom... :-( ) sedacky, ze aj moji rodicia by ich povazovali za nemoderne ( cest asi trom vynimkam )...
v nedelu ideme pozriet do tej viedne, tak som zvedava co to bude... ale dufam ze tam bude lepsi vyber |-|