Ahojte stavitelky, v sobotu sa chystame do Nitry na vystavu nabytku a zariadenia. Bola tam nietorá z Vás pozriet? Aky maju vyber a da sa tam aj dobre nakupit za nizsie ceny? My tam chceme kupit resp. objednat obkladacky do kupelne a sanitu, ak by sa dalo aj spotrebice do kuchyne.
myslim,ze najviac bola la nordica,vystavoval Tuma krby ,Top-el a In-fire.Mozno ich bolo viac,ale ja som mala oci len pre jedny take moderne kachle,ktore na 100%kupujeme.
@andyfoto to je isto len bleskom skreslene, isto to je nerezove :)
ono, kazda vystava je od 9.00 do 18.00, zeby to zmenili na 9.30? ale je to mozne... ja som si tam odkrutila pocas VŠ vsetky vystavy :-D .. akurat v nedelu,resp. posledny den vystavy byvalo tusim uz len do 15.00...
inak, vcera som niekde citala, ze v nedelu bude pri svojom nabytku Dara Rolins v stanku.... :-D
@andula30@red_kika
podla mna ho nenavrhuje, len nakupuje z celho sveta... v jednej relacii na ceskej TV - myslim, ze to bola relacia Jak se stavi sen... boli v jej predajni a tam to spominali...
@red_kika dara mala otras nabytok nepacil sa mi.
@ajkaag ak myslis supra krby tie tam neboli aspon som nevidela.
@andyfoto spotrebicov bielych bolo vela a aj sa mi pacili :-) tak ak mozes chod. tiez digestory boli pekne len ttie ceny fuj
@red_kika@cerler
ja som nenapisala, ze ho navrhuje, ale ze je to " jej " nabytok..... :) zbera ho po celom svete :-D Ma obchodik , kde tieto kusky predava..
Za to vstupne 4 € na osobu to fakt nestalo, aspon nam nie...obyvackovy nabytok, ktory sme boli pozerat tam bol miestami az predpotopny (ala nora mojsej) a ostatny akoze "moderny" bol na jedno kopyto, nevybrala by som si ani jeden. Neviem ci Slovaci uz naozaj stracaju vkus alebo su menej narocni, ta ponuka v ramci slovenskeho trhu s nabytkom je naozaj velmi slaba...neostava nam teda nic ine len si ho dat vyrobit podla vlastnych predstav a na mieru :-( ach jaj...
je to tam fakt o ničom. nič sme si nevybrali. nábytok, ktorý by sa nám aj páčil bol už dávno predaný.
takže je to veľmi veľmi slabé. bola som veľmi sklamaná!!
ja som tiez bola sklamana z vystavy, skoro nic by som si nevybrala, teda okrem drevenych podlah, ale tie boli az prehnane drahe :-(
Co sa tyka kuchyn, tak bol slaby vyber.... Ale zas niekto by si mozno vybral, neviem, zalezi na vkuse ;-)