Odpoveď na príspevok od kukiak:
Chcem si dat namontovat lokalne rekuperacie, boji… @kukiak na odpovede som zvedavá aj ja. My ju máme a je to ozaj vyslovene diera do steny. Žiadny problém sme za 3 roky nepostrehli ( tepelný most nemám ako zistiť alebi nejaké úniky tepla)Odpoveď na príspevok od venusa915:
@kukiak na odpovede som zvedavá aj ja. My ju máme… @venusa915 My ju mame od minuleho roka, konecne sme v zime nemali plesne,ale vlhkost to neznizilo.Odpoveď na príspevok od nada553:
@venusa915 My ju mame od minuleho roka, konecne … @nada553 tak o vlhkosť asi až tak nejde, hlavne že nplesne nemáte, my sme prvé 2 roky bývania msli nizku vlhkosť a posledné 2 roky už je to horšie , postupne stúpla o cca 20% hore, ale plesne tiež nemáme našťastie.Odpoveď na príspevok od 4zuzanaj6:
Za nas uplne super. Spolahliva firma vsetko co sl… @4zuzanaj6 takisto fajn skusenost, rozhodli sme sa pre jednopodlazny dom Stilo, nakolko mal najviac variant podorysov. cele to bolo na kluc, vratane zakladov a full servisu, cize stavebne povolenie, siete, projekty, revizie, odvoz stavebneho odpadu atd., cize vsetko tam bolo zahrnute. 👍️Odpoveď na príspevok od szibiliak:
@4zuzanaj6 takisto fajn skusenost, rozhodli sme s… @szibiliak stavaju z roznych materialov ci aky ste si davali postavit?Odpoveď na príspevok od ondro_26:
@szibiliak stavaju z roznych materialov ci aky st… @ondro_26 Dom Snov stavaju primarne drevodomy, neviem o tom, ze by sa venovali aj inym stavbam. a to teda hlavne kvoli tej rychlej vystavbe.