Spoločnosť BAU holding. Aké s nimi máte skúsenosti?

Zobraz úvodný príspevok
ahojte, viete mi podať referenice, skúsenosti odporúčania pripadne negativne skúsenosti - reklamácie na túto spoločnost ! Dakujem
Odpovedať
1
28
29
Chcem si dat namontovat lokalne rekuperacie, bojim sa vsak tej diery do fasady v drevodome, prerusenia parozabrany a podobne. Ci je to v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kukiak:

Chcem si dat namontovat lokalne rekuperacie, boji…
@kukiak na odpovede som zvedavá aj ja. My ju máme a je to ozaj vyslovene diera do steny. Žiadny problém sme za 3 roky nepostrehli ( tepelný most nemám ako zistiť alebi nejaké úniky tepla)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od venusa915:

@kukiak na odpovede som zvedavá aj ja. My ju máme…
@venusa915
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od venusa915:

@kukiak na odpovede som zvedavá aj ja. My ju máme…
@venusa915 My ju mame od minuleho roka, konecne sme v zime nemali plesne,ale vlhkost to neznizilo.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nada553:

@venusa915 My ju mame od minuleho roka, konecne …
@nada553 tak o vlhkosť asi až tak nejde, hlavne že nplesne nemáte, my sme prvé 2 roky bývania msli nizku vlhkosť a posledné 2 roky už je to horšie , postupne stúpla o cca 20% hore, ale plesne tiež nemáme našťastie.
Odpovedať
Za nas uplne super. Spolahliva firma vsetko co slubili hned dodrzali a realizovali. Vzdy vsetko na cas urobene. Nás mal na starost pan Bažant, ktory je velmi ochotny, ustretovy a hlavne trpezlivy. Doteraz spolu komunikujeme ked niecomu nerozumieme a vzdy je ochotny nam odpovedat pripadne nas spojit s kolegovcami. Za nas uplne super skusenost 👌
Odpovedať
Ano pan Bažant bol v pohode, administrativa okolo roznych povoleni a SP im ide celkom dobre i ked to robia na dialku.
Odpovedať
Zdravím strechári, nemá niekto postavený poschodový dom F. classic, riešime chodbu a nevieme si rady ako ju zariadit kedze by sme tam chceli aj skrinu na bundy a topánky. Ak by bol niekto ochotný sa podeliť o rady alebo fotky ako ste to poriešili budem rada, kludne aj do súkr. správy. Ďakujem. Pekný deň. (PS: ak by mal niekto chut sa podelit s radami, nápadmi poprípade s fotkami zariadenia interiéru v domoch od bauholding, mohli by sme si navzájom pomáhať v nejakej skupine tu alebo na fb ak by ste chceli).
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od 4zuzanaj6:

Za nas uplne super. Spolahliva firma vsetko co sl…
@4zuzanaj6 takisto fajn skusenost, rozhodli sme sa pre jednopodlazny dom Stilo, nakolko mal najviac variant podorysov. cele to bolo na kluc, vratane zakladov a full servisu, cize stavebne povolenie, siete, projekty, revizie, odvoz stavebneho odpadu atd., cize vsetko tam bolo zahrnute. 👍️
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od szibiliak:

@4zuzanaj6 takisto fajn skusenost, rozhodli sme s…
@szibiliak stavaju z roznych materialov ci aky ste si davali postavit?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ondro_26:

@szibiliak stavaju z roznych materialov ci aky st…
@ondro_26 Dom Snov stavaju primarne drevodomy, neviem o tom, ze by sa venovali aj inym stavbam. a to teda hlavne kvoli tej rychlej vystavbe.
Odpovedať
1
28
29
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?