Odpoveď na príspevok od miriamf92:
Dobrý deň/ Ahojte, prosím vedeli by ste mi odporu… @miriamf92 Pomohlo by upresnenie lokality. Skúste sa spojiť s p. Šimkom. Tuším že na slovensku nepracuje ale prehľad by mohol mať. https://www.youtube.com/c/D%C5%98EVOS...Odpoveď na príspevok od treborztv:
@miriamf92 Pomohlo by upresnenie lokality. Skúste… @treborztv Bratislava, ďakujem 😊Odpoveď na príspevok od santen313:
rakuskydom.sk - pomer cena a kvalita je veľmi pri… @santen313 Ďakujem, bohužiaľ im nefunguje stránka tak neviem zistit ani kontakt :(Odpoveď na príspevok od kotrinka:
dost sa tu spominala aj firma kontrakting. @kotrinka Contracting je skvela voľba, jednotka na trhu, ale zodpovedá tomu aj cena.Odpoveď na príspevok od miriamf92:
@santen313 Ďakujem, bohužiaľ im nefunguje stránka… @miriamf92 Ing. Pastír 0917407978 on je konateľOdpoveď na príspevok od miriamf92:
Dobrý deň/ Ahojte, prosím vedeli by ste mi odporu… @miriamf92 Goldhouse, pozri si moje fotkyOdpoveď na príspevok od miriamf92:
Dobrý deň/ Ahojte, prosím vedeli by ste mi odporu… @miriamf92 vyhýbajte sa J.M.V.drevo art s. r. o. / domymontovane.sk Skúsenosti s nimi pošlem do správy.