Mobilný dom Ružomberok

Dobrý deň má niekto skúsenosti s celoročným bývaním v mobilnom dome z Ružomberka aké sú náklady na bývanie a bolo ho potrebné dodatočne zatepliť? Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Myslíš Fisher? Bavýme sa o použitom dome dovezenom z UK po kočovníkoch čo v tom žili alebo o novostavbe?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter977:

Myslíš Fisher? Bavýme sa o použitom dome dovezeno…
@peter977 o novom z ich výroby
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od denis39:

@peter977 o novom z ich výroby
@denis39 tak na webe majú napísané, že kúrenie je elektrické podlahové. Takže tam budeš mať vysokú spotrebu na m2 ale relatívne nízku na €, pretože je to v postate kontajner. Okná dávajú dvojsklá, čo tiež nie je najlepšie riešenie, keďže energetická norma prikazuje 3-sklá... Ale najviac čo ma odrádza od akejkoľvek stavebnej firmy je keď nemajú technické veci verejne dostupné. Aká je hrúbka steny, aká je izolácia? To nikde nie je napísané. Môžem len podľa fotiek tipovať, že ide o 14cm min. vlnu kto vie s akou lambdou. Toto je maximálne vhodné na chatu a nie na celoročné bývanie. Mimochodom chceš to kolaudovať ako dom?
Odpovedať
Domy su fajn, ale urcite nie ako klasicke byvanie za mna. Ako lacnejsia alternativa chaty na leto ak mas pozemok, je to podla mna dobre riesenie. Ine by som v tom nehladal. Nikdy to nenahradi plnohodnotnu stavbu (chatu/zrub).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?