Keramzit beton/keramický dom

Pekný deň želám. Viem, že tu už na túto tému odznelo pár diskusií, ale predsa... Otázka skôr na majiteľov domčekov z keramického betónu. - Aké máte reálne skúsenosti s bývaním? - Sú na SVK je nejaké iné firmy okrem (Anvik, SW alias CeramicHouses), ktoré to robia? Prípadne nejaká poľská firma poblíž našich slov. hraníc? Ďakujem 🙂
Odpovedať
@sagradafamilia A dôvod, že nepokračuješ v danej téme a stále premýšľaš nad ním? Veď tu máš jednu tému, čerstvú... http://www.modrastrecha.sk/forum/mont...
Odpovedať
Začínam mať dojem, že tie témy tu zakladá niekto z istej firmy zámerne... Možno v očakávaní, že sa tam vyskytne niečo, aby mohli mať zámienku na zmazanie celej diskusie o danej problematike. Lebo inak človek s zdravým rozumom, normálnym pudom sebazáchovy a patričnou opatrnosťou by po prečítaní diskusie nemal žiadnu potrebu viac tu tému rozvíjať, nieto ešte zakladať novú.
Odpovedať
@frantisekca Ďakujem krásne za pripomienku, pozrela som si to. Moja otázka znela skôr pre majiteľov keramických domov. Ste teda majiteľom, tohto typu domu, keď reagujete? Ak nie, prosím nepíšte keď sa Vás to netýka.
Odpovedať
@sagradafamilia Tak prečo nenapíšeš priamo ľuďom, čo to majú postavené??? Prečo im nenapíšeš??? Nemôžeš nájsť??? http://www.modrastrecha.sk/forum/mont... http://www.modrastrecha.sk/forum/mont... Atď. Presne o tom to je, zakladať nové, ďalšie témy, akoby sa nemohlo pokračovať v tých pôvodných. Aby to bolo ešte viac roztrúsené, neprehľadné? Treba doniesť na zlatom podnose? "Viem, že tu už na túto tému odznelo pár diskusií, ale predsa..." Predsa čo? Keď si vedela, tak si mohla pokračovať, pýtať sa, dotazovať sa priamo, keď ti ide iba o skúsenosti tých, čo sú majitelia. A ešte detail. Pravidlá pre vytváranie nových Diskusií Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak ju nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému. Viac nájdeš tu. http://www.modrastrecha.sk/rules#forum
Odpovedať
@sagradafamilia Ahoj. Bohužiaľ, takýmto prístupom si sami ľudia zneprehľadnia celú diskusiu o konkrétnej problematike. Ak je tu príliš veľa samostatných diskusií na práve hľadanú tému (v tomto prípade o tak "preslávenej" firme SW, CeramciHouses a pod.), človek sa v tom stratí a zakladá ďalšiu diskusiu na rovnakú tému, lebo sa mu nechce čítať také množstvo rôznych diskusií o rovnakej "blbine". Sami si toto robíte. A aby som sa vyjadril k otázke, tak pokiaľ ja viem, na SVK sú len ten SW či CeramicHouses a Anvik. O Anviku neviem prakticky nič, ale podľa vzhľadu panelov a spôsobu montáže by to nemuselo byť najhoršie, ale podľa ich webu, čo ja viem? Navyše s nimi nemá asi nikto skúsenosti, resp. sem nechodia. Ale nejaká diskusia tu už o nich je, len z toho som sa moc nedozvedel. A u tých z Lučenca, či skade to sú, tak keď som videl tie panely, ja si neviem pomôcť, ale vo mne to strašne vyvoláva dojem, ako keby to boli panely, ktoré boli kedysi v rôznych JRD na zemi, po ktorých sa jazdilo a teraz, po zrušení väčšiny JRD, ich používajú na stavbu domov. Samozrejme sa tým nechcem nikoho dotknúť, netvrdím, že to tak je, len mi to tak pripomenulo práve tieto panely. Ešte je aj akási česká firma, ale keď som im písal e-mail, chcel som nejaké info od nich, tak od januára sa do teraz neozvali. Ale je možné, že mi len neprešiel e-mail od nich, niekedy sa to stane.
Odpovedať
@sagradafamilia prečítaj si tie všetky už existujúce diskusie, aj keď nemáš chuť. Založiť novú tému a čakať, že sa ti tu ozvú všetci spokojní aj nespokojní zákazníci je naivné.
Odpovedať
@frantisekca Preco sa vyjadrujete, ked nemate vlastne skusenosti? Ste z konkurencnej firmy? V tom pripade je cestnejsie ponuknut vas produkt, namiesto ociernovania inych. Nic nedosiahnut a kritizovat inych, to dokaze kazdy. A nezabudnite, ze sa to kazdemu aj vrati.
Odpovedať
@sagradafamilia My v keramickom dome od ceramichouses byvame od minuleho roka a sme velmi spokojni. Kludne mi napiste sukromnu spravu.
Odpovedať
@marcod Sa môžem vyjadriť, iba keď mám vlastnú skúsenosť? Napíš @amalah @sedliacka1 , stavali nedávno, aj oni sa tu podelili so skúsenosťami, ako sa prvotné nadšenie zvrtlo na nočnú moru a to nie iba kôli stavu stavby, jej kvality ale aj kôli ďalším finančným nárokom. Není to náhodou tak, že ty si od nich zaplatený? V popise máš, že prestavuješ dom, teraz píšeš, že už bývaš v novom od minulého roka.
Odpovedať
@frantisekca Pardon, neuvedomil som si, ze tu treba aktualizovat kazdu jednu informaciu, idem to napravit.
Odpovedať
@marcod Akú relevantnú informáciu si podal ? To že bývaš v najúžastnejšom dome od f. z Lučenca ? Tak potom ja som miliardár z Pakistanu !
Odpovedať
@marcod Si mentálne spôsobilý dať po x y výzvach aspoň jednu fotku tvojho fantastického domu od Ceramic Hauses, alebo tu len zaprasuješ dobrú myšlienku Modrej strechy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sagradafamilia Áno , mám dom od f. z Lučenca čo Vás zaujíma?
Odpovedať
@amalah Tak to som rad a tesim sa s tebou. Uzivaj teda radsej miliardy z Pakistanu a uz tu nespamuj 🙂
Odpovedať
h
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?