Tu som sa dnes dozvedela ze 160 m sa da za 30 tis :) tak za 70 urcite :) ale fakt tych tem tu je viac... podla velkosti a narokov by 70 mohlo stacit ale vela si urobite sami....
@marcello80 ja nechapem ten dovetok, ze zo zakladovou doskou..... ved to je vzdy sucast domu :-D.
Ci ty si myslel, ze akoze zakladova doska sa spravi svojpomocne a niekedy a zvysok na kluc a ty by si to chcel komplet? asi ano .
uz ti odpovedali ludia predomnou.... da sa, ale skor svojpomocne a mensi bungalov.... tak do 100m2 plochy.
4 izbový bungalow za 70000 euro určite ano!!!!aj so základmi!!!!!!ani nie malý!!!! aj montovaný aj murovaný aj úplne z betonu!!!!len si musíte nájst fy. alebo majtrov normálnych!! nie špekulantov , alebo lupičov! 100%ne!!!!!samozrejme bez pozemku!
@marcello80
Neviem prečo nepíšú k téme. Je to tu nato aby sme pomohli a nie hádali a domnievali sa. Už som sa tu rozprával s veľa ľudmi čo stavali,rsp. FIRMA a aj so základovou doskou ich to vyšlo cca. 75000€ cca. 90m2/bez pozemku/. Nerátam však do ceny domu IS, poplatky atď. Čiže by som skôr povedal,že reálnejšia cena by bola 80000€. A ako vždy si tam prirátaj nečakané výdavky pretože nie vždy sa dá držať toho čo máš už naplánované.