Odpoveď na príspevok od pleva365:
Mne stavali dom tak dám sem pár poznatkov s touto… @pleva365 do kupelne si dat priamoohrev el. radiator s casovacom.., mas hned teplo.., podlahovka ma dlhy nabeh.. a tvoje poznatky skusenosti stale nasvedcuju ze chybal kvalitny stav. dozor.... za ktory samozrejme nikto nexce zaplatit.. na co... prajem pevne nervy.......Odpoveď na príspevok od mimms:
@pleva365 do kupelne si dat priamoohrev el. radia… @mimms áno samozrejme človek sa nejako zariadi keď vidí, že firma má nulový záujem to vyriešiť, radiátor som kúpil ale tu nejde o to, že čo je podľa koho efektívnejšie kúrenie ale o to že zákazník keď kúpi produkt za takmer 5000€ a pokazí sa ich vlastnou chybou po 3 rokoch tak firma ukázala ukážkový príklad ako sa to nemá riešiť + že má dlhý nábeh tiež nie je pravda keďže na dlažbe bola hneď po chvíľke podlaha príjemne teplá a teraz to chýba ked si nato človek zvykol..a čo sa týka stavebného dozoru? do stavebníctva sa nevyznám preto som si dal ,,overenej,, firme postaviť dom na kľúč aby som nemal tieto starosti, bol som pozrieť aj iné domy ktoré firma postavila ale samozrejme aj to majú ošetrené tak aby sa k zákazníkovi dostali len pozitíva, preto píšem moju reálnu skúsenosť ktorá môže niekomu ďalšiemu pomôcť pri výbere firmy montovaného domu.