Dobrý deň,
chceli by sme s priatelkou postaviť dom firmou lebo nemáme dostatok času stavať svojpomocne. Zaujala ma firma Denystav s.r.o, ktorá stavia nizkoenergetické domy z Heluz / Prescot a majú aj velmi výhodne ceny. Máte niekto skúsenosti s touto firmou, resp. viete mi doporučiť firmu s ktorou máte skúsenosti a majú podobné ceny. Za odpovede ďakujem :)
Z odkvapovym systemom,ako ste si vsimli je to vidiet na streche,ze je vsetko pripravene,fotky su este pocas stavy,nie su tam ani stlpy vo fasade a este neake veci chybali ked som to fotila.CHcem len ukazat,ze firma je schpona postavit dom na kluc zo VSETKYM co k tomu patri.
Dobry den,
pri kazdom dome ma firma Denystav cenu,cize podla toho aky dom si vyberiete,aj zaplatite.Dostali sme rozpocet a dohodli sa na veciach ( dvere vonkajsie,interierove ),tie sme si kupovali my,tak sme ich samozerjme neplatili.Zaplatili sme presne to,co bolo v rozpocte,stavba sa nepredrazila.
Dnes sme s nimi podpísali zmluvu tak som celkom zvedavý, ako to pôjde. Vidím že majú dosť málo referencií, tak od nás ich budú mať určite. Pevne verím že len kladné. O tri dni sa teda začína.
Dobrý všetkým, ak je firma Denystav bývaly PLM group, tak majitel Vaculka je velký podvodník odsúdený za spreneveru. Dlhuje aj mne a exekúcií má niekoľko. Tak veľký pozor na peniaze a kvalitu vyhotovenia. Radšej by ste sa mali tejto firme vyhnúť veľkým oblúkom.
Myslím, že je načase prispieť do tejto diskusie k spoločnosť Denystav group s. r. o. a k pánovi Vaculkovi. Ich najnovším projektom sú tepelné čerpadlá. Ak o ne prejavíte záujem, pošlú Vám odkaz na stránku https://heta.sk/, z ktorej stránky vyberám nasledovné informácie: "Sme popredný výrobca tepelných čerpadiel ... 2000+Zamestnancov. ... 400 miliónov dolárov Celkový obrat v 2022. ... Popredný výrobca tepelných čerpadiel s rozsiahlymi výskumnými a vývojovými kapacitami a ponukou OEM služieb. Poskytujeme cenovo dostupné produkty a riešenia.".
Čo je ale zaujímavé a zároveň na zváženie je nasledovné:
1. Jediným autorizovaným predajcom tejto nadnárodnej spoločnosti s 2000 zamestnancami a 400 miliónov dolárov ročným obratom je len Denystav group s.r.o.,
2. Keď si otvoríte stránku HETA, tak v časti ochrana súkromia je uvedený ako prevádzkovateľ znova Denystav group s.r.o.,
3. Adresa spoločnosti HETA spoločnosti Denystav group s.r.o. je rovnaká, a to Karpatské námestie 10A. Na tejto adrese má svoje virtuálne sídlo viac ako 500 spoločností.
4. Pán Peter Vaculka ako jediný konateľ s spoločník spoločnosti Denystav group s.r.o. má na seba ku dnešnému dňu 9 aktívnych poverení na vykonanie exekúcie s tým, že najstaršia je z 01.2018. To znamená že ju ani za 5 rokov nesplatil. Okrem toho má niekoľko exekúcií na neho aj jedna zdravotná poisťovňa a to od 07.2021, taktiež neuhradené. najnovšia exekúcie je z 11.2022.
5. Spoločnosť HETA skutočne existuje https://hetapro.com/, ale na ich stránke nie je žiaden odkaz na Denystav group s.r.o. a údajne slovenská stránka HETA vyzerá veľmi veľmi podobne.
Úsudok si urobte sami.