Zakupili sme si projekt z Prodomu - Bungalov 114, mame uz vydane aj stavebne povolenie a uz len cakame na dobre pocasie, aby sme mohli zacat kopat zaklady. Najde sa niekto, kto uz ma postaveny teno typ rodinneho domu, alebo sa chysta ho stavat? Dakujem!
@barbara8@zetor jooj skvele, ze ste sa ozvali...foto som uz smirovala a aj to kde byvate :-D Boze mam kopeec otazok :-D :-D :-D
Rada by som videla ten dom v skutocnosti, myslite si, ze by to bolo mozne? Partizanske a aj Hlohovec nemam velmi daleko ;-)
Ako ste s domom spokojny? Mne sa na nom velmi paci, ze je oddelena denna a nocna cast, zastresena terasa jednou strechou, garaz a aj to, ze izby nie su orientovane na terasu...
Chcem sa opytat ci ste nieco menili, alebo ste ho nechali tak ako je naplanovy? Ja uvazujem, ze ho trosku rozsirim, ale nie o vela...ostatne mi dost vyhovuje, len sa chcem opytat kde mate technicku miestnost. Na vykrese ju neviem najst.
Samozrejme bezna otazka, kolko Vas to cele vyslo...stavali ste svojpomocne, alebo cez firmu... Inac ja byvam v dome, ale mame problem s hlucnou ulicou a tak uz dlhsie uvazujeme nad zmenou. Teraz sa nam vyskytol pozemok a tak to vyzera realne. Rada by som vychytala vsetky muchy, kt.mi vadia na nasom dome...
Ak chces napis na e-mail, ako pise barbara .... nieje cas na modru strechu. chcel som sa povodne stretnut aj s nou ale nikdy nam to nevyslo. Mozno niekedy to vyda :-) Ak chces prid sa pozriet, pisat tu vsetky vyhody a nevyhody je na veeeeelmi dlho. Lepsie je raz vidiet ako 100x pocut nie ?
@lenka_21 Ak chces napis na e-mail, ako pise barbara .... nieje cas na modru strechu. chcel som sa povodne stretnut aj s nou ale nikdy nam to nevyslo. Mozno niekedy to vyda emoticon Ak chces prid sa pozriet, pisat tu vsetky vyhody a nevyhody je na veeeeelmi dlho. Lepsie je raz vidiet ako 100x pocut nie ?
@zetor no veru tolko sme sa stretavali,az sme sa nestretli a uz byvame :-) mozno niekedy to vyjde :-) @lenka_21 a tych vyhod a nevyhod je veeeeelmi vela ako uz bolo napisane. Lepsie je vidiet,ak budes mat cestu smer PE kludne sa ozvi.