Odpoveď na príspevok od panplyn:
@saints_angers_me boli blizko staveniska a mohli … @panplyn uz KED PISETE, POVEDZTE PRECO ZO NEUROBILI.... NEZAPLATIL STE. IMOdpoveď na príspevok od marekjahoda:
no... a bol si uz vypovedat vo veci podvodu? lebo… @marekjahoda pan klame, kedze IM NEZAPLATIL TAK SA NA TO VYKASLALIOdpoveď na príspevok od konvalinka1206:
@marekjahoda pan klame, kedze IM NEZAPLATIL TAK S… @konvalinka1206 to si ty lubo? Ako konvalinka 😀. Mam vsetko podpisane mozem poslat kopiu ked chcete a ked nie ocakavam ze ma firma da na sud 🫡 uz sa tesimOdpoveď na príspevok od panplyn:
@konvalinka1206 to si ty lubo? Ako konvalinka 😀. … @panplyn aký Ľubo.....Ja som tu už dávno,ale ty si klamár,ktorý nezaplatilOdpoveď na príspevok od konvalinka1206:
@panplyn aký Ľubo.....Ja som tu už dávno,ale ty s… @konvalinka1206 ako viete ze som nezaplatil? Ja vam ukazem vsetky dokumenty ze som zaplatil. Skor vam ukazem ze to co ma na zmluve neurobil.Odpoveď na príspevok od panplyn:
Firmu Luis Wood neodporucam majitel je amater a n… @panplyn zmluvu ktorú si si vytlačil a podpísal sam v mojom mene , nikdo sa nepyta o materiáli ktorý si zaplatil ale za prácu ktorú si nezaplatil !! ľudia sú neni blby vidia že každá strana má svoju pravdu , ľudia si to odsrali tak isto aj pan balucha ktorý nedostal peniaze za drevo , potom sa tu ideš sťažovať a zavadzať ľudíOdpoveď na príspevok od luiswood:
@panplyn zmluvu ktorú si si vytlačil a podpísal s… @luiswood Zaujimavé. Tažko reagovať keď nepoznáme detaily ale zhrnutie z vyššie popísaného : Investor zaplatil za materiál ale dodávaťel resp. predajca dreva nedostal zaplatené a to je chyba investora? Investor nezaplatil za prácu ktorá nie je dokončená - nič v zlom ale ani ja by som nezaplatil. @panplyn Kvalita odvedenej práce - kde bol dozor? Kto a kedy priebežne kontroloval kvalitu? Poruchy a nekvalitu treba riešiť ihneď nie až keď príde na konečné dohadovanie o platbách. Vtedy sa poväčšinou dajú odstrániť jednoduhšie a lacnejšie ako keď už je hotovo. Odporúčam ako vyššie píše @marekjahoda podať tresné oznámenie môžete obaja a vyšetrovateľ už nájde kde je pravda.Odpoveď na príspevok od treborztv:
@luiswood Zaujimavé. Tažko reagovať keď nepoznám… @treborztv @konvalinka1206 @luiswood Toto napisala poslednu recenziu pani ktora mi volala ze 3 mesiace nic nerobi a zobral zalohu. Zlodej Mirka Bajkai · Idem vás všetkých upozorniť na "úžasného" majstra .V apríli som pre OZ Slobodné Mačky urobila projekt cez Startlab a takmer 100 ľudi vrátane mňa, sa vyzbieralo na postavenie malého dreveného domčeka pre mačičky. Z uvedenym pánom "firmou"sme sa dohodli na všetkých podmienkach a na základe toho mu bola cez faktúru zaslaná suma 1500,-e s tým že po realizácii sa doplatí zvyšok dohodnutej sumy. To bolo začiatkom júna s tým že do konca júna bude stavba zrealizovaná. A hádajte čo,,neustále výhovorky, správu "zavolám za chvíľu" už poznám naspamäť, ale to je všetko,lebo späť sa neozve. Od vtedy dal 5 termínov ale posledné dva mesiace nedvíha telefón, nereaguje na správy, nekomunikuje a do konca som dostala odpoveď, že keď to budem hnať cez úrady, že ma to bude dlho a veľa stáť a nič neziskam!!! Takže vážený pán Luis Wood Peter Pekár. Moja trpezlivosť vypršala, mala som ešte dva týždne snahu dať vám možnosť napraviť vaše pochybenie, ale už stačilo. V pondelok odchádzam na Daňový úrad dať podnet na prešetrenie tohto prípadu. Zároveň pôjdem aj na Políciu Slovenskej republiky a podám trestné oznámenie za neoprávnené obohatenie sa, podvod, krádež,poškodenie nášho združenia, poškodenie dobrého mena Oz Slobodné Mačky, zavádzanie atď. Týmto končím a už s vami ďalej nebudem komunikovať. Jediné,čo môžete ešte urobiť, okamžite vrátiť zaplatené finančné prostriedky späť na účet OZ Slobodné Mačky,ako vás už mesiac žiadam. A vás ostatných poprosím o zdieľanie a nedajte sa takýmto "podnikavcom"nachytať. https://www.facebook.com/luis.wood.129Odpoveď na príspevok od luiswood:
Čo som nevyrobil ? @luiswood keby pani neodmietala montáž vraj lebo nestíha natrieť a potom zmena okien použité z bazosa namiesto nových kúpených plastových tak už dávno by chatu mala na mieste , toto je klamanie a zavádzanie a poškodzovanie mena na hrubej úrovni , a pan kalman zaslúžite si po papuli toto tu vypisovať pričom ste neuhradili prácu !Odpoveď na príspevok od luiswood:
@luiswood keby pani neodmietala montáž vraj lebo … @luiswood ach ty uboziak. Este stale sa hras ze som ti nezaplatil. Ukaz tu zmluvu a kolko som ti vyplatil. Ta pani mi volala 3 mesiace si nedvihal telefon. Este pojdem na policiu ze si mi nevratil drevo a dones na policiu zmluvu kolko som ti nevyplatil lebo mozem hned podat staznost za ohovaranie. Chudak a hovnak