Odpoveď na príspevok od samkiis:
Ahojte, rozhodujem sa nad kúpou záhradneho grillu… @samkiis inak kompromisom medzi plynovým grilom a grilom na drevené uhlie by mohol byť gril na peletky. Jednoduchosť obsluhy ako u plyňáku, ale už tam horia drevené peletky, rozvoňajú maso a trošku zadymia. Len cena je asi niekde vyššie..Odpoveď na príspevok od samkiis:
Ahojte, rozhodujem sa nad kúpou záhradneho grillu… @samkiis mam vsetky a každí pouzivam na daco ine, univerzalny neexistuje.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@samkiis mam vsetky a každí pouzivam na daco ine,… @rkorba Ako pre koho, zalezi kto ma ake naroky. Ak to niekto vytiahne niekto len sem tam, tak mu jedno podla mna, ze kde tie klobasky alebo maso opecie.Odpoveď na príspevok od lucyy1312:
@samkiis plyn: Akooooo, robim s grilmi a plynové … @lucyy1312 nesuhlasim... praveze cistenie je velmi jednoduche a aj rychle... zalezi mozno aky tip. Mam outdoorchef ascona 570 ktory som tu uz spominal... nedam na neho dopustit.Odpoveď na príspevok od samkiis:
Ahojte, rozhodujem sa nad kúpou záhradneho grillu… @samkiis Kup čo chceš, resp. na čo Ťa navedú momentálne tendecionalistické názory susedov, alebo predávačov v oddelní záhrady... časom aj tak prídeš na to, že najobyčajnejšia klasika - drevo, uhlíky, jemný dym, ohník, sa nedá nenahradíť ničím.Odpoveď na príspevok od praktikman:
Na rýchle grilovanie mám elektrický Weber... zapn… @praktikman práve si ma inšpiroval, čo budem grilovať v sobotu.. Mňam!Odpoveď na príspevok od samkiis:
Ahojte, rozhodujem sa nad kúpou záhradneho grillu… @samkiis pre mňa, ak sa jedná o grilovanie, tak musí mať prívlastok zážitkové. Obyčajný plyňák nemá dušu na zážitkové grilovanie, teda pokiaľ sa nechytí ako fakľa a nedemnoštruje vatru zvrchovanosti.. Takže drevené uhlie, poriadny kus maska, koleno, bôčik, či krkovička, jemne dymom zaúdená a dochrumkava vypečená.. A na dobré veci sa oplatí počkať..