Asi to tu velmi nepatri ale budem rada ked mi poradite, mozno sa s tym niekto uz stretol.Prisla mi sms-ka od postovej banky, ze v priebehu nasledujucich pracovnych dni mi bude dorucena zasiela cislo XXXXXXXXXX od odosielatela MVSR.Dala som si do google tuto skratku a vyhodilo mi Ministerstvo vnutra SR. Svaror mi povedal ci nahodou nepisali ludia peticiu koli nasej stavbe alebo co ine to moze byt.Daakujem za kazdu radu
@tatiana1978 no zaciname staviat a hned pri nas vyrastla teraz bytovka, tak preto nas napadla ta peticia, ale to len svagor mi dal takeho chrobaka do hlavi.Ale ako pises ta postova banka by z tym nemala mat nic spolocne, ale nad tym som sa nezamyslela, brala som to len tak ze postova banka to doruci
Postova banka? CO ma banka s MV SR? JEdine prepieranie spinavych penazi inak neviem kedy tieto dve institucie spolu komunikuju. Ak nejaka zasielka mala by to byt Slovenska posta nie? Ak pride zasielka a v SMS urcite bolo uvedene Postova banka, tak by som sa sudil za sposobeny stres a nejake to doskodnenie....takto vystresovat cloveka.
si
@scorpio89@angelin84@filipe1@danculd@martul@astor73@majki555@tatiana1978@madein1974@katka888@zuzana030@andyfoto@niless@mr79@martin85 sory bolo to zle napisane malo tam byt Slovenska Posta.Akurat som si prevzala zasielku.Ked som ju dostala do ruky a vsymla som si ze je adresovana manzelovi, tak stastie ze pri mne nestal ;-) , lebo by sa mu asi jedna usla :-D .Co vam poviem to su chlapi, cest vynimkam, a ked som mu vcera volala tak on o nicom nevie, ale dnes bolo sory mojko to som ja dal tvoje cislo a zabudol som ti povedat, ze pride technicky od vozika, a ja tu trpim uz dva dni co zas pride z Ministersta vnutra.
Dobra tèma-čo bude v obálke:) ale niekto to možno bude vedieť,ako napr.pred Velkou nocou v obc hode si pani zobrala karton kinder vajec a kus po kuse si pretriasala vajička pri uchu a po dôkladnom zhodnoteni si dala par ks do kosika.ked sa jej predavacka spytala že čo sa da z trasenia kinderka zistit pani povedala že hlada tieto-na obalke figurky.ale nakoniec to aj tak iba pri otvoreni zistia čo za tajomsto je tam ukrite.