Pričlenenie parcely

Dobrý deň mám otázku som vlastníkom parcely E v 1/1 o výmere 1600m vedľajšia parcela tiež E o výmere 4413m kde mam účasť 1700m jedna sa o ornú pôdu v extravilane je možné geometrickým plánom tieto parcely vyčleniť a spojiť? v susednej parcely účastníci s tým nemajú problém ale sú tam aj účastníci v správe SPF kde právnik zmienil ze by sa to dalo súdnou cestou. Vopred ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze skor najlepsie ti poradia na katastri. Bohuzial nestretol som sa s niecim takymto, no vacsinou na SK ide vsetko cez birokraciu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pifolko123:

Dobrý deň mám otázku som vlastníkom parcely E v 1…
@pifolko123 Keď s tým všetci spoluvlastníci súhlasia, tak áno. Ale ak je tam SPF, tak ti nikto garantovane nezaručí, že sa nič nepos..rie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pifolko123:

Dobrý deň mám otázku som vlastníkom parcely E v 1…
@pifolko123 Rozmýšľaj reálne. Ako môžeš zlúčiť dokopy dve parcely, ak jednú vlastníš v 1/1 a v druhej máš len nejaký podiel? To ako chceš vyriešiť a vysporiadať majetkoprávne vzťahy ostatných spoluvlastníkov v novej zlúčenej parcele? Zlučovať môžeš len parcely úplne rovnakých kategórií a s rovnakými vlastníkmi, pričom súhlas musia prejaviť všetci. (ak jeden so spoluvlastníkov je SPF, tak si skončil) 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?