Kolaudácia ...

Dobrý deň, sme pred podávaním žiadosti o kolaudáciu novostavby. S manželom sme kúpili hrubú stavbu a svojpomocne sme ju dokončili. Teraz však máme problém so stavebným dozorom. Nemali sme ho pri dokončovaní domu a nedarí sa nám nikoho zohnať. Neviete mi niekoho poradiť? Ďakujem
Odpovedať
Urcite budem zato zozrany zaziva a dopredu hovorim ze to neuznavam, ale bohuzial tak to skratka na svk chodi. Z mesta kde byvam stacilo dat niekomu 100e do vacku a ani nekontroloval papiere. Aj v radovej zastavbe v kt byvam to tak vacsina spravila. Ja som sa rozhodol to tak nespravit a zohnat si vsetko. No cuduju sa svete, bol to problem od developera zohnat. Lebo podla jeho slov "Som to nikdy neriesil". Na konci dna, ked prisla kontrola z mesta, tak to mlady chalan len rychlo prelistoval a ked nieco chybalo, tak povedal ze si to mame zaobstarat ale kontrolovat to nikto nebude. Pofotil a isiel prec. Vybavene. Ak vam aj nieco chybat bude, da sa to dolozit neskor. Aspon podla toho co si matne pamatam.
Odpovedať
Profilova fotka
@posadstromzasaddom presne tak isto to bolo aj u nas. tolki starosti a strachu sme mali a nakoniec ako keby nikoho nic nezaujimalo
Odpovedať
@richto ani stavevný dozor???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?