Basketbalove ihrisko na zahrade

Profilova fotka
Ahojte, poprosim o radu, skusenost ak niekto mate. Rad by som pre deti postavil polovicne basketbalove ihrisko na zahrade. Jeden kos a plochu asi 7 x 8 metrov. Kos samotny planujem kupit, stlp kupit zelezo profil, pozvrat, zabetonovat do zeme. Nemam uplne jasno ako z travnika na zahrade urobit vhodnu plochu na basketbal. 1. Vykopat travu, zarovnat, foliu, a rozhodit nejaky piesok, vrstva 5 cm. 2. Ak by to nefungovalo, tak zohnat na bazosi pouzite betonove dlazdice 3. Alebo plastove zatravnovacie dlazdice, len ci by stoho odrazala rovnomerne lopta. Vdaka za rady. Silviu
Odpovedať
Z nicoho z toho sa nebude lopta odrazat rovnomerne, ale na zabavu bude stacit oboje. Plastove sa ti pri tej skladbe ale rychlo zvlnia, takze este viac zabavy...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od minoo:

Z nicoho z toho sa nebude lopta odrazat rovnomern…
@minoo tak ano to tretie, plastove je blbost. ale co tak nejaky piesok. niekedy davno si pametam na skole, neboli spevne plochy, ani beton ani asfalt. nieco ako piesok... a hrali sme jedna radost betonove dlazdice su v pohode, na ulici je taka cesta, na tom sa v pohode da hrat. len sa mi nechce palety dlazdic na zahrade montovat
Odpovedať
@silviu ano, ale ta dlazba na ceste nie je na nezhutnenom 5cm podklade. Ale hrat sa da aj na tvrdsej zemi, len necakaj, ze sem tam lopta neodskoci zle... A na piesku to podla mna nebolo, skor daco zhutnene, mozno skvara, ale to sa mi na basket tiez nezda, vsetko sypkejsie by ostavalo na rukach a prasilo sa...
Odpovedať
Profilova fotka

@silviu ano, ale ta dlazba na ceste nie je na nez…
@minoo a co tak skridla? bobrovka? mali sme na zahrade pingovy stol a plocha pri hracovy sme mali bobrovku. a bolo to v pohode. odpilil by som obluky. lopta od toho skace menej ako z betonovej dlazby, ale stale dost dobre.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od silviu:

@minoo a co tak skridla? bobrovka? mali sme na za…
@silviu neviem si predstavit to nivelovat a zabranit prerastaniu kadecoho... Beton, je beton... https://www.msfsports.com.au/diy-back...
Odpovedať

Ahojte, poprosim o radu, skusenost ak niekto mate…
@silviu ty asi myslis mlat. Ale netusim ci sa na tom odraza lopta.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od wivik:

@silviu ty asi myslis mlat. Ale netusim ci sa na …
@wivik ano, to je ono. mlat. to slovo som pocul prvy krat 😄. idem to nastudovat. je tu par diskusii na mlatove chodniky. vdaka
Odpovedať

@wivik ano, to je ono. mlat. to slovo som pocul p…
@silviu nechcem ti brat vietor z plachiet, ale predstav si na tom prudko zastavit, prudko sa rozbehnut... Ako ta utlacena strkodrvina bude reagovat... Mozno len mame inu predstavu o basketbale...
Odpovedať
Profilova fotka

@silviu nechcem ti brat vietor z plachiet, ale pr…
@minoo ano, bol by to kompromis. ale vobec to neni lacne a jednoduche.... takze asi pozhanam pouzitu betonovu dlazbu a bude to super. vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?