Odpoveď na príspevok od minoo:
Z nicoho z toho sa nebude lopta odrazat rovnomern… @minoo tak ano to tretie, plastove je blbost. ale co tak nejaky piesok. niekedy davno si pametam na skole, neboli spevne plochy, ani beton ani asfalt. nieco ako piesok... a hrali sme jedna radost betonove dlazdice su v pohode, na ulici je taka cesta, na tom sa v pohode da hrat. len sa mi nechce palety dlazdic na zahrade montovatOdpoveď na príspevok od minoo:
@silviu ano, ale ta dlazba na ceste nie je na nez… @minoo a co tak skridla? bobrovka? mali sme na zahrade pingovy stol a plocha pri hracovy sme mali bobrovku. a bolo to v pohode. odpilil by som obluky. lopta od toho skace menej ako z betonovej dlazby, ale stale dost dobre.Odpoveď na príspevok od silviu:
@minoo a co tak skridla? bobrovka? mali sme na za… @silviu neviem si predstavit to nivelovat a zabranit prerastaniu kadecoho... Beton, je beton... https://www.msfsports.com.au/diy-back...Odpoveď na príspevok od silviu:
Ahojte, poprosim o radu, skusenost ak niekto mate… @silviu ty asi myslis mlat. Ale netusim ci sa na tom odraza lopta.Odpoveď na príspevok od wivik:
@silviu ty asi myslis mlat. Ale netusim ci sa na … @wivik ano, to je ono. mlat. to slovo som pocul prvy krat 😄. idem to nastudovat. je tu par diskusii na mlatove chodniky. vdakaOdpoveď na príspevok od silviu:
@wivik ano, to je ono. mlat. to slovo som pocul p… @silviu nechcem ti brat vietor z plachiet, ale predstav si na tom prudko zastavit, prudko sa rozbehnut... Ako ta utlacena strkodrvina bude reagovat... Mozno len mame inu predstavu o basketbale...Odpoveď na príspevok od minoo:
@silviu nechcem ti brat vietor z plachiet, ale pr… @minoo ano, bol by to kompromis. ale vobec to neni lacne a jednoduche.... takze asi pozhanam pouzitu betonovu dlazbu a bude to super. vdaka