Odpoveď na príspevok od rado1121:
U nás to iste, skúsil som aviváž z Nemecka a prád… @rado1121 No ja som mala aj z Nemecka a stále bol výsledok rovnaký. Potom som chvíľku kupovala perličky čo sa dávajú rovno do bubna a akurát tie bolo trochu cítiť. A chcem sa opýtať oleje dávate ako do zásobníka ? Nalejete plny zásobník na aviváz?Odpoveď na príspevok od patulllla:
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na dávkovanie … @patulllla ja pri kazdom prani pridam asi 100ml octu a len trochu aviváže, keďze ja velmi vyaznu vonu aviváže nemám veľmi radaOdpoveď na príspevok od mellie111:
@patulllla ja pri kazdom prani pridam asi 100ml o… @mellie111 A prečo ocot ? Ja tiež nemusím silnú vôňu ale aspoň keby to trošku voňalo aspoň dva dni tie veci ale vyberiem z pračky a nieje to cítiť vôbec a to nevravim keď dám sušiť tak to je čisté ale nie voňavé. Mne akoby tu avivaž ani trošku nedávalo do prania len do odtoku lebo nieje cítiť ani trošku. Proti zápachu z pračky dávam Sanytol.Odpoveď na príspevok od patulllla:
@mellie111 A prečo ocot ? Ja tiež nemusím silnú… @patulllla Mame tvrdu vodu, ktora znizuje ucinok pracieho prasku a tiez ocot neutralizuje pachyOdpoveď na príspevok od mellie111:
@patulllla ja pri kazdom prani pridam asi 100ml o… @mellie111 Práčka sa Ti poďakuje za "dávkovanie" octu...Odpoveď na príspevok od technik007:
@mellie111 Práčka sa Ti poďakuje za "dávkovanie" … @technik007 To môže byť pravda škoda že mne nejde ani o zápach z pračky ako o to že mi tu avivaž nieje cítiť.Odpoveď na príspevok od patulllla:
@technik007 To môže byť pravda škoda že mne nej… @patulllla ja ten ocot davam do nadobky na avivaz, a potom dam len za pol štamperlíka aviváže Podľa môjho názorun 100ml octu v pomere ku 40 litrom vody ktore pracka pouzije na jedno pranie je takmer zanedbatelne mnozstvoOdpoveď na príspevok od mellie111:
@patulllla ja ten ocot davam do nadobky na avivaz… @mellie111 """Podľa môjho názorun 100ml octu v pomere ku 40 litrom vody ktore pracka pouzije na jedno pranie""" To máš práčku s obsahom 40l vody jedno pranie??? Verejná čistiareň-práčovňa????🫢Odpoveď na príspevok od patulllla:
@rado1121 No ja som mala aj z Nemecka a stále bo… @patulllla Parfém na pranie jednoducho nalejte do nádobky na aviváž ,,ale neviem, ako je to z automatickým davkovanim.Ja mám klasické davkovanie.