@choka Dobrý deň, držiak odporúčam aj ja :) super vec pre pohodlné nalievanie či už mlieka alebo džúsov :) nájdete ho aj na tomto odkaze http://eshop.tescoma.sk/priprava-a-sp... teraz pre užívateľov Modrej strechy celý sortiment s 15% zľavou po zadaní kódu ;-)
ja viem krabicu s mliekom dost pohodlne uchopit aj rukou, urcite odporucam. chce to len trochu cviku a nemusite potom na kazde mlieko montovat hentaky bazmek za 3 eura. (po zlave 2.55)
uplna zbytocnost podla mna... ovela dolezitejsie sa mi zda - ked mlieko otvorite urobit este niekde hore malu ďubku nožom .... proste dierku... mlieko sa potom krasne nalieva a nie narazovo, že až vysplechuje von zo sialky, hrnca a pod...
Ja to robim automaticky, otvorim krabicu a ďob hore spičkou noža na druhy koniec.. efekt je to velky :) hlavne ak si nalievaju mensi deti mlieko :-) krasne tecie :)
@mita9 Dobrý deň, Ako uplatníte zľavu -15% na eshope Tescoma?
Vyberte si z viac ako 2000 výrobkov Tescoma a vybrané produkty vložte jednoducho do košíka.
V košíku kliknite na "POKRAČOVAŤ" a ďalej vyplňte vaše osobné údaje a spôsob platby a doručenia alebo sa prihláste ak ste už našim zákazníkom
Prejdite do pokladne, kde v sekcii "Zľavový kupón" napíšte Váš kód do kolonky "Kód zľavového kupónu".
Na celý Váš nákup bude uplatnená zľava 15%.