Držiak na krabicové nápoje

Kupte si to je to super vecicka
Odpovedať
Profilova fotka
@choka Dobrý deň, držiak odporúčam aj ja :) super vec pre pohodlné nalievanie či už mlieka alebo džúsov :) nájdete ho aj na tomto odkaze http://eshop.tescoma.sk/priprava-a-sp... teraz pre užívateľov Modrej strechy celý sortiment s 15% zľavou po zadaní kódu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem krabicu s mliekom dost pohodlne uchopit aj rukou, urcite odporucam. chce to len trochu cviku a nemusite potom na kazde mlieko montovat hentaky bazmek za 3 eura. (po zlave 2.55)
Odpovedať
Treba mysliet aj na to ze mliecko ale aj napoje si nalievaju aj starsi ludia.davam tip na darcek pod stromcek ani nevies aky bazmek kupis za tri eura.
Odpovedať
Profilova fotka
sak jasne, komu ako je lepsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mame to a odporúčam. Človek dá 3 Eura aj za väčšie hovadiny :-D :-D
Odpovedať
neuveritelne, co vsetko si dokaze clovek kupit ... a keby len kupit, ale nahovarat na to ostatnych :D
Odpovedať
Veci nam sprijemnuju zivot....
Odpovedať
Profilova fotka
uplna zbytocnost podla mna... ovela dolezitejsie sa mi zda - ked mlieko otvorite urobit este niekde hore malu ďubku nožom .... proste dierku... mlieko sa potom krasne nalieva a nie narazovo, že až vysplechuje von zo sialky, hrnca a pod... Ja to robim automaticky, otvorim krabicu a ďob hore spičkou noža na druhy koniec.. efekt je to velky :) hlavne ak si nalievaju mensi deti mlieko :-) krasne tecie :)
Odpovedať
@choka to je smutne, ked takato vec dokaze niekomu sprijemnit zivot ...
Odpovedať
@tescoma_michal aky kod treba kde zadat???
Odpovedať
Profilova fotka
@mita9 Dobrý deň, na tomto odkaze nájdete všetky potrebné informácie :) http://eshop.tescoma.sk/eshop-info/mo...
Odpovedať
@tescoma_michal ale stale neviem kde ten kod pri objednavke mam zadat
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mita9 Dobrý deň, Ako uplatníte zľavu -15% na eshope Tescoma? Vyberte si z viac ako 2000 výrobkov Tescoma a vybrané produkty vložte jednoducho do košíka. V košíku kliknite na "POKRAČOVAŤ" a ďalej vyplňte vaše osobné údaje a spôsob platby a doručenia alebo sa prihláste ak ste už našim zákazníkom Prejdite do pokladne, kde v sekcii "Zľavový kupón" napíšte Váš kód do kolonky "Kód zľavového kupónu". Na celý Váš nákup bude uplatnená zľava 15%.
Odpovedať
toto je tak prakticka vecicka asi ako krajac bananov. :-D no nekup to.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ten nemam :-( ale mam plastovu nadobu na banan, v tvare bananu :-D
Odpovedať
@blondiee83 tu mam aj ja, maly ma banany rad a takto bez ujmy vydrzia cestu do skoly aj banany aj zosity :-D
Odpovedať
tak to si robite srandu
Odpovedať
@katrin21 ...robím toto isté, ale sranda je keď na to zabudnú deti a položia krabicu do chladničky na ležato /takú tú šrobovaciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andreadca jaj, tak to u nas sa nestava... :) to sme nikdy nekladli tak :)
Odpovedať
@katrin21 ..to vieš deti, no sú 14r puberťaci deti ?...ale už sa to nestáva, vždy ju museli aj vyčistiť... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 urcite skusim, dakujem za tip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?