O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čo skôr - bezpečnostné dvere alebo plávajúcu podlahu?
Idem si dat do chodby plavajucu podlahu a vymenit vchodove dvere (vratane zarubni). Povedali mi,…
technik007
Pred 6 rokmi
27
Ako zrekonštruovať 3 izbový panelák v Petržalke?
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nemate niekto skusenosti a napady s rekonstrukciou 3izb byt…
manilla
Pred 9 rokmi
1
2
36
Plastové vchodové dvere
potrebujem radu ohľadom výmeny vchodových dverí. naše staré si už žiadajú výmenu a chceli by sme na…
ycar
Pred 12 rokmi
13
Akej farby máte drevené trámy v kuchyni a v obývačke?
chcela by som sa opýtať, či bude mať niekto v dome viditeľné drevené trámy, ak áno, akej farby ich …
nataly2012
Pred 5 rokmi
12
Máte doma tmavé plávajúce podlahy?
ahojte, chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s tmavými plávajúcimi podlahami. Mne sa veľmi p…
katyl
Pred 12 rokmi
1
2
35
Koľko stojí 4 izbový dom postavený na kľúč?
dal si niekto postavit dom na kluc?ak ano,kolko vas to vyslo?napr.4 izbovy(3 izby+obyvacka) dakuje…
peter_tombstone_gramblicka
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
66
Čo si myslíte o rohovom krbe, čo sa otvára dohora?
Ahojte, kto mi viete poradit ohladom rohoveho krbu, ktory sa otvara dohora. Ake mate s tym skusenos…
sonulkak
Pred 14 rokmi
29
Poradíte firmu na rekonštrukciu jadra v Košiciach?
Ahojte, chcem sa opytat, ci mi nevie niekto poradit firmu na rekonstrukciu bytoveho jadra v Ke, a t…
fibus
Pred 16 rokmi
6
sponzor fóra
Kam sa vybrať na závesy a záclony v Bratislave?
Poraďte mi prosím kam sa vybrať na závesy a záclony v BA a okolí, kde aj seriózne poradia koľko met…
maminecka2
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
129
Upevnenie záclon na okno
Chcela by som sa spýtať na záclony na okno.Chcem si dat do kuchyne a jedálne také krátke záclony, č…
evina4569
Pred 11 rokmi
7
Je tu niekto z Levíc?
Ahojte. Toto leto by sme sa xceli prestahovat do Levic, tak aj takouto formou by som xcela nadviaz…
pera
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
12
13
368
Cena stavby a náklady na energie v bungalove
Ahojte chcel by som poprosiť niekoho kto má postavený bungalov do 100m aké má náklady na energie, a…
zuzanka1983
Pred 16 rokmi
19
Ako ste spokojný s murovaným záhradným grilom?
Dom máme už postavený a chceli by sme v záhrade postaviť záhradný gril, taký murovaný.Chcem sa spýt…
rupi
Pred 10 rokmi
14
Dizajn dlazby
Nemate niekto nejake tipy na dlazbu na chodbe?Myslim, nejaky specialny obrazec alebo vzor,farbu by …
matja1
Pred 16 rokmi
5
Ako mierou sa vy, ženy, zapájate do prerábiek?
...mile ..majstrujuce zienky :-) ...dnes mi pozitivne vyrazil dyx "sef prerabky"...ktory si na po…
kometa
Pred 16 rokmi
26
Susedný dom - firma
neviete mi povedať, či si susedia môžu v dome zriadiť firmu bez súhlasu a upovedomenia svojich suse…
sissik
Pred 16 rokmi
6
Aký strom zasadiť na záhrade?
...domcek uz mame...deticky v nom tiez...a radi by sme si konecne zasadili "NAS" strom |-| ;-) .…
aucuba
Pred 11 rokmi
1
2
42
Obrázky v albumoch
ahojte prosim vas, davajte si do svojich albumov na modrej streche obrazky, ktore suvisia s byva…
niccky.z
Pred 11 rokmi
1
2
...
...
10
11
301
Ktorá firma urobí domáce detské ihrisko?
Vie mi niekto poradiť lacnú firmu, čo by vedela vyrobiť nejaké pieskovisko, domček, šmýkalku, prost…
mirao
Pred 9 rokmi
18
Aké máte vstupné dvere do domu?
Ake mate vstupne dvere do domu? Plne, bez svetlikov, so svetlikmi, alebo cele presklenne? Ak mate c…
adriano
Pred 15 rokmi
25
Všetci z Oravy ozvite sa. Kubín, Námestovo, Trstená
Vitam vsetky Kubíncanky, Námestovčanky, Trstenčanky......a jasne, že aj odinakial:-D
mnuska
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
76
Záhradná hojdačka
Záhradná hojdačka je fajn vec pre všetkých čo ju majú kam umiestniť. Ja som si ju kúpila pred rokmi…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
35
Nemáte niekto vzor preberacieho protokolu?
Ahoj, hladala som take niečo na internete, ale bola som z toho jasna. Nemate niektora nejaky, ktorý…
lucka117
Pred 13 rokmi
13
V ktorej banke schvália hypotéku napriek materskej?
ahojte. Neviete mi prosim poradit, v ktorej banke by nam vedeli schvalit hypoteku, manzel je pracuj…
andreah25
Pred 11 rokmi
1
2
50
Odkúpenie obecných bytov formou hypotéky
ahojte. Uz velmi dlho moja rodinka riesime byvanie, 10 rokov sa motkame po podnajmoch, hypoteku si …
sylvia2
Pred 16 rokmi
9
Sú lepšie žalúzie v okne alebo z vnútra?
Chceme si kúpiť okná a rozmýšľame nad žalúziami či také, ktoré sú vo vnútri okna alebo vnútorné. B…
julkas
Pred 15 rokmi
22
Ako sa vŕta otvor na elektrickú zásuvku?
Zdravím, chcel som sa spýtať, či mi niekto neviete poradiť ako sa robia diery na zásuvky. Sú na to …
elmor1
Pred 11 rokmi
14
Aké sú prevádzkové náklady bytu verzus rodinného domu?
ahojte, byvame s manzelom v 4iz byte /80m/ v BA v starom panelovom zateplenom dome a nase kazdomesa…
supiiik
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
3
4
108
Ako obložiť železné zárubne drevom?
Dobrý večer, menil- teda obkladal už niekto železné zárubne dverí drevom? Ako to vyzerá-dobre?Nechc…
niless
Pred 11 rokmi
28
Umývačka riadu zn. Idesit
Mátie niekto umývačku indesit? Ja mám a používam ju na to aby mi malo čo držať pracovnú dosku :-D ,…
patrik16
Pred 12 rokmi
11
1
2
…
3532
3533
3534
3535
3536
…