O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aký geberit kúpiť na 100ku stenu?
ahojte, neviete poradit, aky geberit (jadrofix, kombifix alebo duofix) kupit, ked ho chceme pripevn…
tixo
Pred 16 rokmi
2
Ako sa vám osvedčil biokrb?
Ahojte, zisťujem názory na bio krby a tiež hľadám firmu s dobrými referenciami, ktorá ich ponúka. M…
dancern
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Akú exteriérovú saunu odporúčate?
Dat si spravit s "predsienou" bez predsiene...s altankom, bez altanku? Poradte. Ak poznate dobre fi…
ivkosky
Pred 4 rokmi
31
Kto má obklad Eufória?
Veľmi rada by som videla kupelnu z tohto obkladu ako celok a dosť to ponáhľa, lebo sa už musím rozh…
cuculik1
Pred 15 rokmi
3
Aké veľké izby máte v dome?
Ahoj vsetci.... Nenasla som nijaku temu v ktorej by sa nieco taketo spominalo. Ak existuje, admin …
chichinka
Pred 16 rokmi
22
Ako sa vám používa hydromasážna vaňa?
Ahojte! Máte niekto skúsenosti z používania vo vlastnej kúpeľni? Katalógy i vystavené vane sú síce …
alojziooo
Pred 4 dňami
1
2
36
Koľko cementu a piesku na betonovú zmes?
AHOJ, potreboval by som poradit,ideme zalievat veniec,priblizne 4m,3 betonu ktory si budeme mies…
dodkes
Pred 16 rokmi
3
Sú lepšie hliníkové alebo plastové okná?
Ahojte, ak ste sa niekto rozhodovali medzi tymito dvoma druhmi okien resp. pri vacsich presklennych…
kurte
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
64
sponzor fóra
Dá sa predĺžiť lehota kolaudácie pri pôžičke od ŠFRB?
Máte niekto z tych co mate pozicku zo statneho fondu rozovja byvania a nesklaudovali ste do dvoch r…
syja
Pred 16 rokmi
3
Výhody a nevýhody dreveného domu
Ahojte, s priateľom uvažujeme nad dreveným domčekom. Vie nám niekto poradiť najlepšie na zákla…
eewee8888
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
Môžeme dať obyčajnú práčku do kuchynskej linky?
Zaujímalo by ma, ako je to so vstavanými pračkami...do kúpeľne sa nám nezmestí ani najmenšia pračka…
cathy23
Pred 8 rokmi
1
2
44
Mesto Vráble
Ahojte! Viem,že veľa kočiek chodí na stránky MS a MK,majú svoje témy,ale tu som nenašla samostatnú…
lentilienka
Pred 14 rokmi
21
Je na strop lepší sadrokartón alebo polystyrén?
Potrebovala by som poradit ohladom stropov, mame podkrovny domcek a na prizemi rozmyslame o polysty…
c1rko
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
69
Hľadám fotku pivničky v svahu
prosiiim vas, pomozte mi najst fotku takej pivnice v svahu obrastenej travou. Videla som ju v jedno…
mrka2
Pred 16 rokmi
5
Kde kúpiť vchodové dvere v Poľsku?
ahojte neviete mi niekto poradiť nejaký obchod na dvere (hlavne vchodové) v Poľsku alebo sa dá taký…
silvia167
Pred 11 rokmi
14
Máte skúsenosť s vysávačom Rowenta RO755121?
Ahojte, chcela by som si kúpiť vysávač Rowenta RO755121 CleanControl Automatic...máte s ním niekto …
libby
Pred 16 rokmi
3
Máte skúsenosť s polským obkladom Tubadzin Inverno?
Caute, mate niekto skusenosti s polskymi obkladackami Tubadzin - Inverno? Velmi sa mi pacia, ale ne…
mirca36
Pred 15 rokmi
19
Aká býva výstava Moddom?
Ahoj, zúčastnili ste sa niekto po minulé roky tejto výstavy? Aké to tam bolo? Bolo tam čo obdivova…
martuska2
Pred 5 rokmi
1
2
55
Kde sa dá požičať čerpadlo na betón?
Ahoj, som na tejto stranke prvy krat, neviem ci tu podobna tema je, ak hej urcite nie s takym n…
iskander
Pred 15 rokmi
16
Kto dováža Taliansku dlažbu od Fioranesse?
Neviete mi poradit, kto od tohoto vyrobcu dovaza na SK? Museli sme rozbijat v kupelni podlahu a ne…
renca3
Pred 16 rokmi
20
Kto v Trnave robí dobré plastové okná?
Ahojte, chcem sa spytat, ci mate niekto skusenosti z plast. oknami., teda s firmami, ci ich robia v…
katrin21
Pred 16 rokmi
6
Čo vravíte na môj pôdory bungalovu?
Prosim vas o nazory na podorys mojho bungalovu...zatial je v stadiu rozhodovania a vychytania nedos…
marek27
Pred 14 rokmi
1
2
...
3
85
Ako ste spokojný so strechou Benders?
ma ju niekto???ako ste spokojni?
azzaro
Pred 15 rokmi
18
Tepelná, kroková izolácia na podlahy
Kto potrebuje izoláciu na podlahy, ponúkame 80m2 (štvorcových), zostalo nám, nevyužijeme. Cena je …
tabita
Pred 16 rokmi
5
Kde nájdem najlepšie projekty domov?
ahojte, rozhodli sme sa ze si postavime domcek a zaciname hladat ten spravny.prosila by som o radu…
malena
Pred 3 rokmi
16
Čo znamená koeficient zastavania?
Caute,viete mi niekto poradit ak mam pozemok cca 628 m2 a koef.zastavania mame dodrzat 25 % tj. mo…
chrobak7
Pred 4 rokmi
1
2
32
Plastové alebo drevené dvere? Ktoré preferujete vy?
aké vchodové dvere do domu preferujete - plastové s imitáciou dreva alebo drevené? Z hľadiska život…
sivocka
Pred 15 rokmi
24
Koľko stojí elektromerná skriňa?
Ahojte, neviete mi poradit, kolko by mohla stat cena elektromernej skrine plus vsetky ostatne vydav…
yvetta
Pred 15 rokmi
20
Rodinný dom Domino od Prodomu
Zdravím všetkých, chcela by som spýtať, či niekto stavia rodinný dom DOMINO. Prosím o nejaké pos…
pet4ra
Pred 15 rokmi
17
Ako vyzerá čerpadlo za krbom?
Ahoj všetci, potrebujem poradiť: mame hrubú stavbu a ideme riešiť krb. Chceli sme krb a teplo do ra…
aluska2
Pred 15 rokmi
14
1
2
…
3510
3511
3512
3513
3514
…