Odpoveď na príspevok od indiemann:
Kurim podlahovkou a od 14.10. do 19.11. Spotreba … @indiemann To máš čo za kurénie? Čo ty máš na 5 dni, ja mám za mesiac, ale len keď je tuhá zima. A to idem len na elektriku.Odpoveď na príspevok od rurer:
@indiemann To máš čo za kurénie? Čo ty máš na 5 d… @rurer čítaj pozornejšie. Mesiac a 5 dní.Odpoveď na príspevok od toky1:
@rurer čítaj pozornejšie. Mesiac a 5 dní. @toky1 Ty si asi celkom mimo. Vieš vôbec o čom píšeš?Odpoveď na príspevok od rurer:
@toky1 Ty si asi celkom mimo. Vieš vôbec o čom pí… @rurer zas ťa pustila žena k PC, keď si prišiel domov zo šenku? "Kurim podlahovkou a od 14.10. do 19.11." To je mesiac aj 5 dní. Takže keď nevieš rátať, moc sa spotrebou teda nechvál...Odpoveď na príspevok od cukrik25:
Mam otazku na majitelov multisplitov, nasledovna … @cukrik25 zrejme to ma kazda znacka inak, ja to na Midei tak nemam.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@cukrik25 zrejme to ma kazda znacka inak, ja to n… @sousedekovci89 ja mam mideu tiez, ukazuje normalne, akurat neukaze teplotu vonkajsej jednotky aj je uz - :DOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@sousedekovci89 ja mam mideu tiez, ukazuje normal… @shadowmilan ja mám sice monosplit sinclair terrel ale taktiež mi neukazuje vonkajšiu teplotu iba vnútornúOdpoveď na príspevok od joma3333:
@shadowmilan ja mám sice monosplit sinclair terre… @joma3333 mne ukazuje aj vonkajsiu ale len do 0, - teploty uz neukaze :DOdpoveď na príspevok od matko291:
@joma3333 @matko291 toto všetko mám naštudované.Treba prečítať aj to v tom čiernomOdpoveď na príspevok od joma3333:
@matko291 toto všetko mám naštudované.Treba prečí… @joma3333 máš pravdu, sorač to som nepozrel, na mojej spectre to ideOdpoveď na príspevok od joma3333:
@matko291 toto všetko mám naštudované.Treba prečí… @joma3333 na mojej Terrelke to tiez zobrazuje, ale nie na standardnej instalacii :-)Odpoveď na príspevok od cukrik25:
Mam otazku na majitelov multisplitov, nasledovna … @cukrik25 Pri multisplite ak kuri jeden vystup, tak vonkajsia jednotka posiela chladivo aj do ostatnych vystupov a teda ich ohrieva. Niektore vnutorne maju teplomer, ktory meria teplotu miestnosti nad vymennikom ktory tento teplomer ohreje ak je vypnuty ventilator, preto potom vidis taketo teploty. @matko291 vykon klimy sa da znizit viacerymi sposobmi. Niektore klimy na to maju priamo vstavanu funkciu na obmedzenie vykonu, ale najjednoduchsie je dat tichy rezim, alebo nizsiu teplotu.Odpoveď na príspevok od supiiik:
@cukrik25 Pri multisplite ak kuri jeden vystup, t… @supiiik dakujem za info, medzi casom sa mi podarilo najst schemu a je to ako vravis, vonkajsia obsahuje iba jeden PM ventil, len teda nerozumiem jednej veci, ked si zoberies situaciu co som popisal vyssie, v izbe realne 23 stupnov, klima ukazuje 35, ja niesom doma cize si nemám ako overit ci sa rozbehol ventilator a v izbe sa nekuri, pretoze jednotka si mysli ze je prekurene...teraz to riesim tak ze vzdy navolim max teplotu pri rozbehu a ked sa "vyvetra" cidlo a vidim ze klesla teplota tak navolim uz taku teplotu aku chcem a potom je to uz OK... Trochu nedomyslene....Odpoveď na príspevok od rkorba:
@joma3333 na mojej Terrelke to tiez zobrazuje, al… @rkorba ???to je s čoho tie tabuľky.aj ja chcemOdpoveď na príspevok od supiiik:
@cukrik25 Pri multisplite ak kuri jeden vystup, t… @supiiik pri znížení teploty sa bude častejšie zapínať, nebude to vadiť?Odpoveď na príspevok od joma3333:
@rkorba ???to je s čoho tie tabuľky.aj ja chcem @joma3333 vonkajsia jednotka ma samozrejme cidlo okolitej teploty, len to nedava vediet uzivatelovi. MiniHPC to cita bez problemov.Odpoveď na príspevok od joma3333:
Tak výsledok týždenného merania je Spolu 177kw,s … @joma3333 prepokladam ze si chcel napisat: Spolu 177kwh,s toho bojler 42kwh, kúrenie 84kwh.Odpoveď na príspevok od islk:
@joma3333 prepokladam ze si chcel napisat: Spol… @islk 👍Odpoveď na príspevok od joma3333:
Chcel by som odpoveď na otázku, ktorá sem celkom … @joma3333 myslim ze na tuto otazku treba zalozit nove vlakno a nepchat to ku klimatizaciam