Zdravi , máte prosím niekto skúsenosť s TČ vissman Vitocal 200 ? Resp s jeho vnútornou jednotkou ? Čo sa týka hlučnosti vonkajšej jednotky som maximálne spokojný ale vnutorna jednotka - hluk čerpadlá je dosť počuť , bohužiaľ mám technickú miestnosť vedľa spálne a keď v dome ticho je to čerpadlo dosť počuť , skoro ako keby stojím v technickej miestnosti vedľa neho. Hučí to rovnako aj vám ? Je tam nastavenie casoveho useku kedy by mala byť znížená hlučnosť ale nefunguje to . Servisný technik mi nepomohol , bohužiaľ neochotny.
@drought ja mám vitocal 200s, bývam páru tyzdnov, nemám ešte dvere a počujem to čerpadlo večer l d zaspávam keď je všade ticho, ale žeby to bolo niečo extra, to nie. Chladničku počujem viac
@drought
Neviem ci sa ta znizena hlucnost netyka len vonkajsej jednotky.
Standardne je vykon obehoveho cerpadla nastaveny na 80% pri kureni ak si dobre pamatam. Vykon sa da zmenit v servisnom menu.
@ricir poobede skúsim , ale neviem ako to tu nahram. Je to v porovnaní s chladničkou aj 3 krát viac hluku . No zatiaľ mám dom nezatepleny a ide v kuse . Možno 5 krát za deň vypne má 10 min .