Viessman Vitopend100w

Zdravim vas. Mame taky problem mame kotol vitopend 100w a deje sa nam taka vec ze nadranom okolo 4-5rano sa nam kotol samovolne zapne a zacne kurit vodu do radiatorov aj dnes sa to stalo cca od 5rana do 9cca a voda cca max na 51st bola na lcd kotla. Termostat nebol zopnuty som ho kontroloval tak jak mohol kotol kurit? Mali sme predtym honeywell termostat a technik vravel vymenme ten lebo on moze blbnut. Tak sme vymenili a to iste sa stalo. Neviete poradit co by to mohlo byt? Technik nevie hovori ze je vsetko ok . Ked som sa spytal nemoze to byt ochrana kotla pred zimou(je v pivnici kde je otvorene okno) tak ze nie... niekedy ked okno je zatvorene ked kotol robi aj to ze je normalne sparno v miestnosti . Mame vyrezanu dieru 120mm na vetranie je tam pevna otvorena mriezka . Nemyslim ze ma malo vzduchu. Ale toto vsetko sa deje ked je okolo 1st. Menej vonku.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od xxko:

Zdravim vas. Mame taky problem mame kotol vitopen…
@xxko nezohrieva vtedy vodu v bojlery ?
Odpovedať
nemas tam nastavenu ochranu proti legionele, ze by to preventivne vtedy zohrieval? ja to mam nastavene na kotly Hoval, hoci len raz tyzdenne
Odpovedať
Nema to boiler iba prietokovy ohrievac. V servisnom nic extra sa o podobnej funkcie nepise jedine: viz obr. Ale cital som niektore kotly iba prehreju vodu do 8st a potom s vypnu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?