Odpoveď na príspevok od missim:
Mne tento typ kotla po cca 2 dňoch prestane komun… @missim u mna to bolo rovnake, ze technik bol fachman a aj servisak co ku mne prisiel z BA a ma na starosti cisto tieto komunikacne moduly bol pohodak, len on isiel presne podla ich postupov a nevyznal sa az tak do hlbky v tychto veciach...ja som po vsetkych pokusoch predpokladal, ze nieco bude s wifi modulom a nakoniec aj tak bolo...mam podozrenie, ze preto, ze som dlho nemal kotol na wifi od nakupu kotla (2-3rok), lebo sme nemali u nas dotiahnute ziadne spojenie na net, tak vyrobca medzicasom spravil spatne nekompatibilby update cesty k serverom viessman a moja jednotka to uz nerozchodila nijako...skoncilo to az vymenou za funglac novu jednotku z nemeckej tovarne, kde sa im spatne posielala ta moja nefunkcna, nech to pozru co s tym, ale to uz podla mna dalej neriesili...nastastie novu mi dali bezplatne...to co popisujes tak s tym ja bastastie nemam problem...teda skuste zvazit vymenu tej jednotky...neni to nic tazke, ma to za 10min spravene...aspon vyskusat s nejakou inou, ten servisak z ba mal nejake testovacie co maju oni u seba a ich som mal aj par dni u seba kym mi neposlali novu