Odpoveď na príspevok od rado6699:
@daralbajda Ahoj Chcem sa informovať ohľadom čer… @rado6699 zatiaľ všetko okOdpoveď na príspevok od pedrisito:
Zdravim vas , aku odporucate tichu vodaren ..potr… Aj keď je to už staršia téma, chcem len zareagovať, že ak sa akákoľvek vodárnička s čerpadlom inštaluje tak "krásne esteticky" 🙃 ako to má na obrázku autor témy @pedrisito tak nech sa nikto nečuduje, že mu to pri ťahaní vody hučí v celom dome...Odpoveď na príspevok od petersd:
Aj keď je to už staršia téma, chcem len zareagova… @petersd Autor témy nepridal žiadny obrázok....🙄Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@petersd Autor témy nepridal žiadny obrázok....🙄 @chrobak7 Máš pravdu, poplietol som to. Reagoval som na obrázok od @matko291Odpoveď na príspevok od majina.b:
prosim poradte, domvodareň/ darling do domu, bud … @majina.b Grundfos SCALA2Odpoveď na príspevok od mgx:
@majina.b tento model by som urcite nemontoval, v… @mgx mám ho 5ty rok ..ktoré je lepšie ..? Myslim to ako uprimnu otázku bez sarkazmu ..ďakujem...Odpoveď na príspevok od mgx:
@pedrisito mrkni si tuto diskusiu a pomaly si odk… @mgx tá diskusia vyzerá zaujímavo ďakujem..